HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
16 Aralık 2022 Cuma Saat: 08:08

“ASLA KORKMUYORUZ”

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na YSK’ya hakaret ettiği iddiasıyla verilen 2yıl 7 ay hapis cezasına CHP Altınordu İlçe Başkanlığı da tepki gösterdi.
“ASLA KORKMUYORUZ”

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na YSK’ya hakaret ettiği iddiasıyla verilen 2yıl 7 ay hapis cezasına CHP Altınordu İlçe Başkanlığı da tepki gösterdi.

“Ülkemizde yargı bağımsızlığını yitirmiştek adam rejiminin yani sarayın iradesi devreye girmiştir” diyen CHP Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak, açıklamasını şöyle sürdürdü: 

“İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na yüksek seçim kurulu Başkanına ve üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla 2 yıl 7 ay 15 gün hapis ve siyasi yasak kararı verilmiştir. Verilen bu karar sadece Ekrem İmamoğlu’na değil İstanbulda oy kullanan seçmene ve İstanbul iradesine verilmiştir. 

Ülkemizde yargı bağımsızlığını yitirmiş tek adam rejiminin yani sarayın iradesi devreye girmiştir. Bizler her zaman HAK, HUKUK, ADALET dedikçe onlar saray, saray, saray demektedirler. 3, 5 yıldır İstanbulda gece gündüz hizmet vermeye çalışan İBB’nin önüne sürekli engeller konulmakta işleri yokuşu sürmektedirler. Asla pes etmeden sonuna kadar mücadelesini vererek vatandaşlarımıza hizmetleri sunmaya devam edecektir. “Ayarını bozduğun kantar, gün gelir seni de tartar” bunu saray ve ahalisi hiç unutmasın elbet gün gelecek hesap dönecektir. Tutuklamalar gözaltları asla bizi yıldırmayacaktır. Cumhuriyetin değerlerine demokrasinin temel taşlarına özgürlüğümüze zarar vermeden sonuna kadar mücadelemizi götüreceğiz. Milletimizin refahı, huzuru ve mutluluğu için ne yapılması gerekiyorsa sonuna kadar gideceğiz. 

6’lı masanın genel başkanları ve örgütleriyle Ekrem Başkanımızın yanında durarak verdikleri destek için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Asla korkmuyoruz. Asla yılmıyoruz. Onurlu mücadelimizde ülkemiz için, milletimiz için, en güzel günler için birlik olma zamanı. Sözlerimi Nazım Ustanın kıtalarıyla bitirmek istiyorum EĞER HAK HAKSIZLIKTAN YÜCE, SEVGİ NEFRETTEN ÜSTÜN AYDINLIK KARANLIKTAN GÜÇLÜYSE , ÇARESİ YOK USTA BİZ BAŞARACAĞIZ!” dedi. n BÜLTEN




Anahtar Kelimeler : “ASLA, KORKMUYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler