HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
15 Aralık 2022 Perşembe Saat: 07:45

MHP, GÜRGENTEPE’DE

Gürgentepe İlçesi Bahtiyarlar Mahallesi sakinleri MHP heyetini karşılarında görünce sevinçlerinden çok bahtiyar olduklarını söylediler.
MHP, GÜRGENTEPE’DE

Gürgentepe İlçesi Bahtiyarlar Mahallesi sakinleri MHP heyetini karşılarında görünce sevinçlerinden çok bahtiyar olduklarını söylediler. 

Mahalle sakinleri; “Taleplerimize, isteklerimize, çözüm bekleyen sorunlarımıza yalnızca MHP kulak veriyor, çözüm noktasında olanca gayret gösteriyorlar. Zaten diğer partilerin aklının ucundan bile geçmeyen Bahtiyarlar mahallemize sık sık gelerek teveccüh gösteren MHP’ye bizde Bahtiyarlılar olarak sandıkta mükafatlarını teslim edeceğiz” diyerek heyete yoğun ilgi gösterdiler.

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, bir önceki dönem İl Başkanı Naci Şanlıtürk, Gürgentepe İlçe Başkanı Cemal Yalçınkaya, Altınordu İlçe Başkanı Dinçer Kurucu, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli'nin talimatları doğrultusunda "KOMŞUM NASILSIN" temalı mahalle ziyaretlerinde, Gürgentepe İlçesinde Bahtiyarlar Mahallesi ve Tuzla Mahallesini ziyaret ettiler. 

Ziyaretleri değerlendiren Naci Şanlıtürk; “Gürgentepe İlçe Başkanımız Cemal Yalçınkaya, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte; Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey'in talimatları doğrultusunda "KOMŞUM NASILSIN" temalı mahalle ziyaretlerinde bugün, Bahtiyarlar Mahallesini ziyaret ettik. Misafirperverliğinden dolayı başta Gürgentepe İlçe Başkanımız Cemal Yalçınkaya, İl ve İlçe Teşkilatımız olmak üzere tüm mahalle halkına teşekkür ederiz. Ziyaretlerimizde tabi ki yavrularımızı da unutmadık ve yavrularımıza da çikolata ikram ettik. Yine İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte; Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey'in talimatları doğrultusunda "KOMŞUM NASILSIN" temalı mahalle ziyaretlerimize akşam saatlerinde de, Tuzla Mahallesini ekleyerek ziyaret ettik. Her iki mahalle ziyaretlerimizde mahalle sakinlerimize ve esnaflarımıza Cumhur İttifakının görüş ve önerilerini anlattık. Ziyaretlerimiz oldukça verimli geçiyor. Hedefimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın en yüksek oyla seçilmesi ve MHP milletvekili sayılarının daha da artmasıdır. Görüyoruz ki Gürgentepe halkımızda şimdiden Cumhur İttifakı diyor. Misafirperverliğinden dolayı başta Gürgentepe İlçe Başkanımız Cemal Yalçınkaya, İl ve İlçe Teşkilatımız olmak üzere tüm mahalle halkına teşekkür ederiz. Var Olsun Teşkilat!” dedi

nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : MHP, GÜRGENTEPE’DE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler