HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
14 Aralık 2022 Çarşamba Saat: 07:52

BAŞKAN ŞENTÜRK, ANKARA’DA

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, Ankara temasları kapsamında İYİ Parti Genel Merkezinde çeşitli ziyaretlerde bulundu
BAŞKAN ŞENTÜRK, ANKARA’DA

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, Ankara temasları kapsamında İYİ Parti Genel Merkezinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın, İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz ile Genel Başkan Yardımcısı Şenol Sunat’ı makamlarında ziyaret ederek ülke ve Ordu ile ilgili istişarede bulundu. 

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, parti genel merkezinde yaptığı ziyaretlerle ilgili değerlendirmede bulunarak, “Parti genel merkezimizde ülke gündemine dair önemli konularda görüş alışverişinde bulunduk. Sıcak ev sahipliği ve hoş sohbetlerinden dolayı Siyasi İşler Başkanımız sayın bakanımız sayın Koray Aydın’a, İYİ Parti Genel Sekreterimiz sayın Uğur Poyraz’a ve Genel Başkan Yardımcımız sayın Şenol Sunat’a teşekkür ediyorum” dedi.

2023 seçimlerine Ordu olarak hazır olduklarını ifade eden Başkan Şentürk, “Tüm teşkilatlarımızla seçimlere hazırız. Halkımızın İYİ’lere olan güvenini boşa çıkarmadan var gücümüzle çalışıyoruz. Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerde Partimizi Ordu’da ve ülkemizde iktidara taşıyacağız. Az kaldı İyi Günler yakın” diye konuştu.

nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, ŞENTÜRK, ANKARA’DA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler