HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Aralık 2022 Cumartesi Saat: 07:49

iLÇE BAŞKANLARI TOPLANDI

AK Parti Aralık ayı İlçe Başkanları toplantısı İl Başkanı Halit Tomakin başkanlığında İl Binasında yapıldı. Toplantıya ,İl Yürütme Kurulu üyeleri, 19 İlçe Ana kademe, Kadın kolları ve Gençlik Kolları Başkanları katıldı.
iLÇE BAŞKANLARI TOPLANDI

AK Parti Aralık ayı İlçe Başkanları toplantısı İl Başkanı Halit Tomakin başkanlığında İl Binasında yapıldı. Toplantıya ,İl Yürütme Kurulu üyeleri, 19 İlçe Ana kademe, Kadın kolları ve Gençlik Kolları Başkanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Halit Tomakin, 4 yıllık görev süresi boyunca AK PARTİ’nin ve Recep Tayyip Erdoğan’ın davasının bayrağını hep bir adım öteye taşımak için gayret gösterdiğini ifade ederek, Teşkilat Başkanımız Ordu Teşkilatının Türkiye’de öne çıkan teşkilatlar arasında olduğunu ifade etmesi bizleri onurlandırdı bunu siz değerli 19 ilçe Başkanlarımızın yoğun ve gayretli çalışmaları sayesinde başardık, bugün seçim olsa sahaya en hakim parti AK Parti, sandıklarını , seçmenlerini , birebir markaja alan , sahada ayak basmadık yer bırakmayan parti AK Parti , diğer partiler sadece tribünlere oynuyorlar , onlara gereken dersi milletimiz verecektir. Biz işimize bakacağız , daha çok çalışacağız , dev eserler bırakmak için karıncalar gibi çalışacağız diyen başkan Tomakin, ilçe başkanlarına hitaben hepinize minnettarım diyerek , AK Parti’nin 20 yılda gerek Ülkemizde gerekse ilimizde o, kadar hizmetleri , o kadar devasa eserleri var ki, anlatmaya ciltler dolusu kitap yazılsa yine de bitmez dedi.

MİLLET BAHÇESİNE CAMİİ YAPILMASI YÖNÜNDE KARAR VERİLDİ

Başkan Tomakin, son günlerde Ordu Kamuoyunda tartışmalara neden olan Millet Bahçesine Camii yapılması konusuna da değinerek , öncelikle Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız Ordu muza yakışır bir millet bahçesi yapılması için bu ay içinde inşallah İhaleye çıkıyor , gerek Bakanlığımız gerekse Diyanet İşleri Başkanlığımız yerelin talebi üzerine değerlendirmesini ve incelemesini yapmış, Millet Bahçesine Camiinin ihtiyaç olduğu yönünde karar verilmiş proje kapsamına alınmıştır, gönlümüz şehir merkezine sosyal donatıları ile birlikte bir selattin cami yapılmasıdır ancak , ihtiyaç olan proje bakanlığımız tarafından belirlendiği gibidir. Birilerinin efendim buraya cami yapmak haramdır, günahtır gibi kendini fetva makamında görmesini doğru bulmuyoruz dedi.

Başkan Tomakin, Ülkemizin idaresine talip olan şu 6 deseler de saklanan 7 . ortakla beraber 7 li masaya bir bakın , 7 ayrı renk, 7 farklı ideoloji, 7 ayrı ego birbirine benzemez 7 ayrı asıl oluyor da bir masa etrafında zoraki de olsa toplanabiliyorlar? Hepsinin bir gayesi bir ben merkezli egoları var Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başka dertleri yok , Ülkenin menfaatine düşündükleri bir şey yok , yenemedikçe , yenildikçe , azıyorlar , kuduruyorlar , suçu kendilerinde aramıyorlar , hepsi birden, siyasal islamcısı, muhafazakarı, liberali , solcusu , sağcısı , o kadar ileri gidiyorlar ki, ağızlarından salyalar akarcasına hakaretler havada uçuşuyor , seviye yerlerde , onlar ne derlerse desin bizim milletine sevdalı, milletin derdini kendi derdi bilen , van minute diyen , dünya beşten büyüktür diye mazlumun yanında duran zalime haykıran, milletinden aldığı güçle elif gibi dimdik duran bir dünya Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan mız var dedi.

Başkan Tomakin, Türkiye’nin evler şenlik bir muhalefeti olduğunu ifade ederek , yalan bunlarda, şanlı ordumuza eroin iftirası bunlarda, gazi meclisimizi alaya alma bunlarda , 180 derece çark etme bunlarda , dün söylediğini , yarın yalanlama bunlarda , biz bu CHP zihniyetinin cemaziyelevvelini biliyoruz , Milletin dini değerlerini ayaklar altına alma bunlarda idi , başbakan asma bunlarda idi, Başbakan 12 uçak dolusu altınla yurt dışına kaçarken yakalandı yalanı bunlarda idi, eroini Erbakan hocadan aldım yalanını bu zihniyet piyasaya yaydı, 40 kilo altın yalanını bunlar attı, daha saymakla bitiremeyeceğimiz yalan ve iftiralar hep bunların merkezinden üretildi ve piyasaya sürüldü , inanın bunlara fırsat verilsin bugün aynısını yine yaparlar. Bir atasözümüz derki, dedenin yediği ekşi erik torununun dişini çalarmış , daha dün aynı zihniyet Recep Tayyip Erdoğan ülke dışına kaçacak yalanını utanmadan, sıkılmadan söylemedi mi ? 128 Milyar Dolar yalanını, man adası yalanını (mahkemece tescilllendi iftira olduğu ) söylemediler mi söylediler dedi               nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : iLÇE, BAŞKANLARI, TOPLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler