HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Aralık 2022 Pazartesi

KOMŞUM NASILSIN?

Henüz resmi aday adaylığını açıklamayan önceki dönem MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, 2023’ün Haziran ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin ne denli önemli olduğuna dikkat çekiyor.
KOMŞUM NASILSIN?

Seçim takvimine 1 Aralık’tan itibaren start veren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’de “KOMŞUM NASILSIN” temalı ziyaretler Ordu’da oldukça hızlı başladı. Gecesini gündüzüne katan MHP, gerek merkez gerekse ilçe ve köylerde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor.

Seçimlerin MHP açısından 2 önemli maddeden ibaret olduğunu söyleyen Naci Şanlıtürk; “2023 seçimleri bizim için çok önemlidir. Aynı zamanda milletimiz içinde önem arz etmektedir. Dolayısıyla bu seçimde 2 stratejik hedef belirledik. Birincisi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı en yüksek oyla seçtirmek ve ikincisi de MHP’nin milletvekili sayısını yükseltmektir.

Bu ziyaretlerimizde ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin önemi, yeni anayasa çalışmaları, terörle mücadele, yeni ekonomik model ve birçok ülke meselelerini hemşerilerimizle birlikte paylaşıyor, Milliyetçi Hareket Partisinin ve cumhur ittifakının görüşlerini ifade ediyoruz anlatıyoruz.

Onun için bütün teşkilatlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Bıkmadan, tükenmeden vatandaşlarımıza 2023’ün önemini anlatmaya devam edeceğiz. Çok şükür ki, adayımız belli kararımız net” dedi.

Son olarak Çatalpınar İlçesi Keçili Mahallesine çıkarma yapan Şanlıtürk; “İl Başkanımız Mehmet Özçelik, Çatalpınar İlçe Başkanımız Sezgin Yılmaz Altınordu İlçe Başkanımız Dinçer Kurucu ve İl, İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte, Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey'in talimatları doğrultusunda "KOMŞUM NASILSIN" temalı mahalle ziyaretlerinde bugün, Keçili Mahallesini ziyaret ettik.

Misafirperverliğinden dolayı başta mahalle muhtarımız Cengiz Garip Çatalpınar İlçe Başkanımız Sezgin Yılmaz ve İlçe Teşkilatımız olmak üzere tüm mahalle halkına teşekkür ederiz. Var Olsun Teşkilat!” diye konuştu.  nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : KOMŞUM, NASILSIN?

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler