HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
2 Aralık 2022 Cuma Saat: 07:41

CHP’DEN SAHA ÇÖZÜM HAREKETİ

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) birçok ilde yurttaşın temel sorunlarını tespit etmek üzere başlattığı Saha Çözüm Projesi, Ordu’da da yürütülmeye başlanıyor.
CHP’DEN SAHA ÇÖZÜM HAREKETİ

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) birçok ilde yurttaşın temel sorunlarını tespit etmek üzere başlattığı Saha Çözüm Projesi, Ordu’da da yürütülmeye başlanıyor.

Bilecik Milletvekili  Yaşar Tüzün ve PM Üye Devrim Barış'ın katılımıyla  “CHP SAHA ÇÖZÜMÜ” çalışmalarınını CHP Ordu İl Başkanlığında  basın açıklaması yapıldı.

Basın açıklamasında; Ülkemizde idarenin verdiği yanlış kararlar nedeniyle derinleşen ekonomik kriz, büyük bir buhrana dönüşmüş durumda. Toplumun her kesimi de bu buhrandan derinden etkilendi. Hemşerilerimiz, bugün geldiğimiz noktada faturalarını dahi ödeyemez halde,esnafımız art arda kepenk kapatmaktadır. Biz de bu zor dönemde halkımızın yanında olmak ve yarınlarına umut olmak için canla başla çalışmaya gayret ediyoruz. 

Ekonomik krizin yanı sıra, adaletten ve insan haklarından her geçen gün uzaklaşan, demokrasiyi zedeleyen, gencini, emeklisini, kadınını; yani halkın tüm kesimlerini umutsuzluğa sevk eden bir yönetim anlayışı ile karşı karşıyayız. 

 Bu sebeplerle;Genel Merkezimizin yönlendirmeleriyle Erzincan İl Başkanlığımızca tamamlanan ve Sakarya, Erzurum, Mardin,Batman, Hakkâri, Diyarbakır ve Van İl Başkanlığımız tarafından sürdürülmekte olan “CHP SAHA ÇÖZÜMÜ”Ordu'dauygulamaya karar verdik. Bu zor dönemde “CHP Saha Çözüm Ordu” çalışmamızı başlatıyoruz. Derinleşen bu ekonomik bunalımda halkımızın yanında olacak, Ordu'da çalmadık kapı, derdi dinlenmedik hemşerimizi bırakmayacağız. Halkımızın sorunlarını sahaya inerek bizzat halkımızdan öğrenecek, Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Başkanlığı olarak partimizin çözüm önerilerini halkımıza sunacağız. 

Altınordu ilçelerimizden başlayacak olan Saha Çözüm Ordu, tüm ilçe ve köylerimizde hane ve esnaf ziyaretleriyle halkımızın yanında olacak. Esnafıyla, işçisiyle, köylüsüyle, genciyle, kadın ve erkeğiyle, tüm Ordu halkıyla kol kola, kentimizin ve ülkemizin sorunlarını konuşacak, yine halkımızdan gelen önerilerle sorunlara çözümler üreteceğiz. 

Katılımcı demokrasi anlayışı ile halkımızdan aldığımız görüşleri CHP Ordu İl Başkanlığımız ve CHP Genel Merkezimizin politikaları ile çözüme kavuşturacak plan ve programlar hazırlayacağız ve bu programları halkımıza sunarak, hemşerilerimizle birlikte kentimizin ve ülkemizin sorunlarına çözüm bulacağız.

Parti örgütümüzden oluşan Saha Çözüm Ekibimiz, parti politikalarına hâkim, kentimizin sorunlarının farkında ve iletişim konusunda eğitim almış profesyonel partililerimizden oluşmaktadır. Çalışma boyunca ekibimiz,Altınordu ilçelerimizden başlayarak, ilçe ve köylerimizde tüm hane ve işyerlerini ziyaret edip, vatandaşlarımıza, partimizin politikalarını anlatacak, iktidar olduğumuzda hayata geçireceğimiz Aile Destekleri Sigortası, Merkez Türkiye Projesi, Tarım ve Hayvancılık Politikalarımızı tanıtacak ve sorunlarını dinleyerek rapor haline getirecekler. Hazırlanan bu raporlar Genel Merkezimize sunulacak ve çözüm yolları ortaya koyulacaktır. Bu süre zarfında esnafımız, çiftçimiz, sivil toplum kurumları ve kanaat önderleri ile bir araya gelinecek ve kentimizin ekonomik kalkınmasıyla ilgili düşünceler kentimizintüm paydaşlarındanöğrenilecektir.

“CHP SAHA ÇÖZÜM ORDU”,  bu amaç ve hedeflerle, Genel Merkezimizin ve İl Başkanlığımızın liderliğinde yola çıkıyor. Sorunların çözüldüğü bir Ordu ve Türkiye hedefiyle çalınmadık kapı, kulak verilmedik hemşerimiz bırakmamak üzere Ordu'dasahaya çıkıyoruz.

  nBÜLTEN

 




Anahtar Kelimeler : CHP’DEN, SAHA, ÇÖZÜM, HAREKETİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler