HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Ekim 2022 Çarşamba Saat: 08:52

UYUŞTURUCUYA GEÇiT YOK!

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekiplerinin uyuşturucu ve bunlarla ilgili şahıslara karşı yürüttüğü mücadele aralıksız sürüyor.
UYUŞTURUCUYA GEÇiT YOK!

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekiplerinin uyuşturucu ve bunlarla ilgili şahıslara karşı yürüttüğü mücadele aralıksız sürüyor.

Konuyla ilgili olarak şöyle denildi; 10/10/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan (2) şahsın üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramada (1) gr. Metamfetamin maddesi ile (1) adet Sentetik Ecza Maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

10/10/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (4) şüpheli şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada toplam (41) gr. Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirilmiş olup; hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılan bir şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır. Araçta bulanan (4) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

11/10/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan (1) şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (84) gr. Esrar maddesi ile (2) adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup; hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılan şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır. Ayrıca konu ile ilgili olarak (3) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticaretin dolayı adli işlem yapılmıştır.

11/10/2022 tarihinde Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

11/09/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince bir şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada (1) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili olarak şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

12/10/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şüpheli şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (1) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

13/10/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüpheli bir şahsa ait ikamette yapılan aramada toplam (421) gr. Esrar maddesi ile (1) kök Kenevir bitkisi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan ve 2313 S.K. Muhalefetten dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

14/10/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılmıştır.

15/10/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (6) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

15/10/2022 tarihinde Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince (1) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili olarak tahkikat devam etmektedir.

16/10/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (3) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.  nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : UYUŞTURUCUYA, GEÇiT, YOK!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler