HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
13 Ekim 2022 Perşembe Saat: 08:44

UYUŞTURUCUYA GEÇiT YOK!

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekiplerinin uyuşturucu ve bunlarla ilgili şahıslara karşı yürüttüğü mücadele aralıksız sürüyor.
UYUŞTURUCUYA GEÇiT YOK!

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekiplerinin uyuşturucu ve bunlarla ilgili şahıslara karşı yürüttüğü mücadele aralıksız sürüyor.

Konuyla ilgili olarak şöyle denildi, “02/10/2022 tarihinde Aybastı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan (1) şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (4) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

03/10/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan (1) şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (27) gr. Metamfetamin maddesi ile (7) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılan şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.

 03/10/2022 tarihinde Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince (3) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili olarak bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

29/09/2022 tarihinde Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince bir şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada (1) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili olarak şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

03/10/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şüpheli şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (1) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

 04/09/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan  (2) şahsın üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramada (1) gr. Metamfetamin maddesi ile (1) adet Ecstasy hap ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

05/10/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (4) şüpheli şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada toplam (19) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

 07/10/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şüpheli şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada toplam (1) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

 07/09/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan  (1) şahsın üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramada (2) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılmıştır.

08/09/2022 tarihinde Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince bir şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada (1) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili olarak şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

 09/10/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.”  nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : UYUŞTURUCUYA, GEÇiT, YOK!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler