HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
17 Eylül 2022 Cumartesi Saat: 07:52

SEMİNER DÜZENLENDİ

Ordu Mali Müşavirler Odasında, Ertuğrul Yüksel konferans Salonu’nda “VERGİ İNCELEMELERİ VE İSTİSNALARINDA MESLEK MENSUBUNUN ROLÜ” konulu seminer düzenlendi.
SEMİNER DÜZENLENDİ

Ordu Mali Müşavirler Odasında,   Ertuğrul Yüksel konferans Salonu’nda “VERGİ İNCELEMELERİ VE İSTİSNALARINDA MESLEK MENSUBUNUN ROLÜ” konulu seminer düzenlendi. 

Seminere Oda Başkanı M. Ender SÖNMEZ, Ordu Defterdarı İbrahim Bayraktar, Onursal Oda Başkanı Ertuğrul Yüksel, Önceki Dönem Oda Başkanı Bahadır Baş, Gelir İdaresi E. Başkan Yardımcısı YMM Yıldırım Bozbıyık, Gelir İdaresi E. Başkan Yardımcısı Vekili YMM Abdullah Kiraz ile Vergi Dairesi Müdürleri, Meslek Mensupları, Stajyerler ve Muhasebe Çalışanları Katıldı.

Seminer açılış konuşmasını yapan Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı M. Ender Sönmez,  Yakın zamanda Kurucu Oda Başkanımız Orhan Ümit Falek'i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadık. Başkanımız odamızın kuruluşunda, kurumsal kimlik kazanmasında mesleğimize önemli katkılar sunmuştur. Ailesine, sevenlerine, meslek camiamıza bir kez daha baş sağlığı diliyorum. Teknolojik dönüşüm her alana hızla yayılmaktadır. Mesleğimize de etkileri ile muhasebenin uygulama şekli her geçen gün değişmektedir. Bu sürece hızlıca uyum sağlamamamız halinde dönüşüm sürecinin avantajları ofislerimize yansıyacaktır. Artık bu süreç ile elektronik ortamda denetimler artmıştır. Mesleğimiz ifa ederken inceleme ölçütlerini değerlendirmemiz gerekir. Bugün üstatlarımız teknolojik dönüşüm süreci ve vergi incelemelerine etkilerini bizlerle paylaşacaklar. Hem mesleki açıdan hem de teknolojik açıdan sürekli gelişimlerimizi sağlamamız gereklidir. Vergi incelemeleri son dönemde birçok vergi mükellefini kapsayan şekilde devam etmektedir. İleride sorunlarla karşılaşmamak için vergide uyumlu mükellef olarak yasal mevzuatlara uygun şekilde ticari faaliyetlerin yürütülmesi önemlidir. Bugün ilk eğitimimizi gerçekleştiriyoruz. Güncel konulara, meslekte uzmanlaşmaya, nitelikli ara elemanı yetiştirme yönelik birçok eğitim faaliyetimiz olacaktır. Seminerimizi sunacak değerli üstatlarımıza, her zaman odamız faaliyetlerine yakın ilgi gösteren meslektaşlarımıza, stajyerlerimize, sayın defterdarımıza ve daire müdürlerimize teşekkür ederim.

Seminerde Oda Başkanı M. Ender Sönmez Tarafından Önceki Dönem Oda Disiplin Kurulu Başkanı Murat Başaran Sağra’ya ve Önceki Dönem Oda Denetleme Kurulu Başkanı Hatice Şahin Ergül’e Muhasebe Mesleğine ve Ordu SMMM Odasına Vermiş Oldukları Katkılardan Dolayı Teşekkür Plaketi Etti.

Seminer Sonunda Önceki Dönem Oda Başkanı Bahadır Baş tarafından seminere konuşmacı olarak katılan Gelir İdaresi E. Başkan Yardımcısı YMM Yıldırım Bozbıyık ve Gelir İdaresi E. Başkan Yardımcısı Vekili YMM Abdullah Kiraz’a teşekkür plaketi takdim etti. nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : SEMİNER, DÜZENLENDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler