- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
Fındık Fiyatı
AYBASTI’YA ASFALT KONFORU
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Aybastı ilçesine bağlı Toygar mahallesinde asfalt çalışması başlattı. 9 bin 600 metre uzunluğundaki güzergah, Perşembe Yaylası’ndan Pelitözü, Zaferi Milli ve Uzundere mahallelerine gitmek isteyen vatandaşlara konforlu bir ulaşım imkanı sağlayacak.
Türkiye’nin en zorlu coğrafyalarından birine sahip olan Ordu’da, ulaşıma yapılan yatırımlar sürüyor. İlçe merkezlerinde, altyapı, yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Büyükşehir ekipleri, kırsal yol ağlarındaki mahalle ve grup yollarını da konforlu bir yapıya dönüştürüyor.
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarla gerek kent merkezlerinde gerekse mahalle yollarındaki birçok noktada yoğun bir mesai gerçekleştiriliyor. İl genelinde belirli bir program çerçevesinde gerçekleşen yatırımlarla, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapıları aralanıyor.
9,6 KİLOMETRELİK YOL ASFALTLA BULUŞUYOR
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Aybastı ilçesine bağlı Toygar mahallesinde 9,6 kilometre uzunluğundaki güzergahta emülsiyon asfalt çalışması başlattı.
Pelitözü, Zaferi Milli ve Uzundere mahallelerine de konforlu bir bağlantı sağlayacak yol, kırsal kesimde geniş bir nüfusa hizmet verecek.
PERŞEMBE YAYLASI’NDAN MAHALLELERE EN KESTİRME GÜZERGAH
Aybastı ilçesine bağlı Toygar Mahallesi’nde başlatılan asfalt çalışmalarıyla, Pelitözü, Zaferi Milli ve Uzundere mahalleleri en kısa güzergahtan konforlu bir ulaşımla Perşembe Yaylası’na bağlantı sağlayabilecekler.
BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR ETTİLER
Birçok mahalleye hizmet verecek olan yolda başlatılan asfalt çalışmalarını sevinçle karşılayan mahalle sakinleri ise desteklerinden dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

