HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Eylül 2022 Cumartesi Saat: 08:11

ÜCRETSİZ SPOR EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Ordu’da 5-18 yaş grubundaki gençlere yönelik olarak başlatılan ve 28 branşta 19 ilçede uygulanan ücretsiz spor eğitimleri devam ediyor.
ÜCRETSİZ SPOR EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Ordu’da 5-18 yaş grubundaki gençlere yönelik olarak başlatılan ve 28 branşta 19 ilçede uygulanan ücretsiz spor eğitimleri devam ediyor.

Ordu'da 5-18 yaş grubundaki gençlere yönelik olarak başlatılan ve 28 branşta 19 ilçede uygulanan ücretsiz spor eğitimleri devam ediyor.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde uzman antrenörler tarafından sporculara; atletizm, atıcılık, badminton, basketbol, cimnastik, artistik cimnastik, eskrim, futbol, güreş, halter, hentbol, judo, kano, muay thai, kick boks, özel sporcular yüzme, okçuluk, rekreatif spor, ragbi, rafting, masa tenisi, taekwondo, tenis, triatlon, voleybol, wushu kung-fu, step aerobik, yüzme olmak üzere 27 branşta spor eğitimleri veriliyor.

Antrenman yapan sporcuları ve antrenörlerini ziyaret eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “Spor okulları tüm hızıyla devam ediyor.  77  kadrolu ntrenörümüz ve aramıza eğitim yönetim sistemi ile katılan 41 antrenörümüz ile beraber toplam 118 uzman antrenörümüz ile salonlarımızı sporcu yavrularımızla beraber cıvıl cıvıl yapmaya devam ediyoruz. Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, GSB Spor Okullarında antrenmanlarını sürdüren öğrenciler memnuniyetlerini belirtti.   nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : ÜCRETSİZ, SPOR, EĞİTİMLERİ, DEVAM, EDİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler