HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
3 Eylül 2022 Cumartesi Saat: 09:12

FINDIK SEZONUNDA ORDULUYA SU İŞKENCESİ

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel Ordu’da tam da fındık sezonunda yaşanan su sorununa isyan etti.
FINDIK SEZONUNDA ORDULUYA SU İŞKENCESİ

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel Ordu’da tam da fındık sezonunda yaşanan su sorununa isyan etti. Vatandaşın saçaklarda biriken suları kullanmaya başladığını söyleyen Adıgüzel şunları söyledi:

Tüm Ordu coğrafyasında Ağustos sıcağında ve fındık sezonunda su yokluğu çekiliyor. Şu çilesi işkenceye yer yer komedyaya dönmüş durumda.

Gelen yoğun şikayetler üzerine geçtiğimiz günlerde telefonumda kayıtlı muhtarlarımıza su sorunu olanların bildirmesini istedim. İki gün içerisinde 87 mahalleden su sorunu bildirildi. Sorunu şu ana kadar bildirilen ilçe ve mahalle isimlerini OSKİ Genel Müdürü’ne yollayacağım. Bununla ilgili çoğu mahallede köy hizmetlerinden kalma depolar ve borularla iş götürülüyor. Birçok su deposu çamurla balçıkla dolu, bakımı yapılmıyor.

Boru döşenmesi gereken yerler var, akaryakıt fiyatları yüksek, yapamayız diyorlar. Akaryakıta zammı vatandaş mı yaptı? Boruyu alırsan bakarız ne demek?

Bir mahalleye giden ana borudan başka bir mahallede oturan vatandaşa su aboneliği açılıyor. OSKİ'ye soruyorsun usulsüz izni kimin verdiği belli değil?  Kimse suçu üstüne almıyor.

Su aboneliği başlatmış su saatleri vitrinde duruyor. Çatı inişlerinde saçaklarda biriken suyla tıraş olan abdest alan vatandaşlar var. Sağlıklı içme ve kullanma suyu olmadığı için ishal vakaları aldı başını gitti.

Ordulular su coğrafyasında türkülere konu derelerin olduğu cennette susuzluk çekiyor.




Anahtar Kelimeler : FINDIK, SEZONUNDA, ORDULUYA, SU, İŞKENCESİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler