HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Mayıs 2024 Perşembe Saat: 14:28

ANNESİ İSTEDİĞİ EKMEĞİ ALMAYINCA EVİ TERK ETTİ

Mustafakemalpaşa ilçesinde yaşayan 96 yaşındaki Zeliha Dalgın, 44 yaşındaki oğlu Bülent Dalgın’ın kaybolmasıyla büyük bir üzüntü yaşıyor.
ANNESİ İSTEDİĞİ EKMEĞİ ALMAYINCA EVİ TERK ETTİ

Mustafakemalpaşa’da Kaybolan Oğul İçin Anne Zeliha Dalgın’ın Dramı

 Bülent Dalgın, annesi ekmek almak için fırına gönderdiğinde uzun ekmek bulamayınca yuvarlak ekmekle eve dönen annesiyle tartıştı. Akşam saat 17.00 sularında, “Sen uzun ekmek almamak için yalan söylüyorsun” diyerek evden çıkan Bülent Dalgın, o günden beri eve geri dönmedi. Annesi, oğlunun hayatından endişe ederek polis ve jandarmaya kayıp ihbarında bulundu.

Annenin Gözyaşları Dinmiyor

20 gündür evinin balkonundan ayrılmayan Zeliha Dalgın, oğlunun eve dönmesini bekliyor. Ağlamaktan göz pınarları kuruyan Dalgın, oğlunun sebepsiz yere kendisine kızdığını belirterek, “Uzun ekmek yoktu, yuvarlak ekmek aldım. Geldiğimde uzun ekmek yoktu dedim, o da kızıp gitti. İlaçlarını düzenli kullanıyordu. 20 gündür balkonda bekliyorum, ne olur geri dön çocuğum” diye konuştu.

Oğlunun Gittiği Yer Belli Değil

Zeliha Dalgın, oğlunun evden çıkarken yanına para ve nüfus cüzdanı almadığını söyledi. İstanbul’da tanıdıkları olabileceğini düşünerek araştırma yapıldığını ama oraya gitmediğinin öğrenildiğini belirtti. “Beş kuruş yanında para yok. Nüfus kağıdı bile evde. Öylece çıkıp gitti” diye ekledi.

Komşular ve Muhtar da Endişeli

96 yaşındaki Zeliha Dalgın, oğlunun dönmesi için her gün dua ederken, komşuları ve Orta Mahalle Muhtarı Ali Yaşar Seyis de endişelerini dile getirdi. Muhtar Seyis, “Annesi 20 gündür gece gündüz sürekli o balkonda. Bülent’e sesleniyorum, ‘Bir an önce gel. Anneni bu ısdıraptan kurtar.’ İnşallah gelecektir diye ümit ediyorum” dedi.

Önceki Kayıplar ve Umutlar

Bülent Dalgın’ın daha önce de Balıkesir’e gittiğini ve askerler tarafından bulunup dayısına teslim edildiğini belirten Teyze Teşrife Kaman, “Hastanede bile yattı. İlaç kullanıyordu. İnşallah geri gelir” diye konuştu. Zeliha Dalgın, oğluna dönmesi için yalvararak, “Gözyaşlarım bitti artık akmıyor. Her gece ‘Allah’ım çocuğumu kötü insanlardan koru’ diye dua ediyorum. Ondan başka kimsem yok. Yalvarıyorum. Ne olur bulun oğlumu” sözleriyle yürekleri dağladı.

Zeliha Dalgın’ın büyük dramı, oğlunun bir an önce bulunup sağ salim eve dönmesi ümidiyle devam ediyor.




Anahtar Kelimeler : ANNESİ, İSTEDİĞİ, EKMEĞİ, ALMAYINCA, EVİ, TERK, ETTİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler