HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Mayıs 2024 Pazar Saat: 12:12

Fatih'te Kadına Saldırı

Çantası Gasbedilen Kadına Şiddet Uygulandı, Gaspçı Tutuklandı
Fatih'te Kadına Saldırı

Fatih ilçesinde bir kadın, yolda yürürken bir saldırıya maruz kaldı ve çantası gasp edildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırganın yakalandığını ve tutuklandığını duyurdu. Olay, 1 Mayıs gecesi saat 03.00 sıralarında Fatih Katip Kasım Mahallesi'nde gerçekleşti. Muzaffer Karaaslan isimli şüpheli, evine gitmeye çalışan Yıldız Haydarova'nın yanına yaklaşıp çantasını çalmaya kalkıştı. Direnen Haydarova'ya, Karaaslan tekme, yumruk ve kafa attı. Saldırgan, kadının çantasını alarak kaçtı.

Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceledikten sonra şüpheliyi yakaladı. Adliyeye sevk edilen Karaaslan, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayı tanık olan bir esnaf, "Gaspçı arkasından takip ediyordu sanırım. Kadını kepenklere yaslayarak dövüyor. Kadın direndi ama direndikçe daha çok vurdu. İlk izlediğimizde bıçakladı diye korktuk ama detaylı izlediğimizde çok şükür bıçaklanmadığını gördük. Kafa ve yumruk atıyor bayağı hırpaladı. O saatte kimsenin de olmaması kadın için de üzücü olaydı" dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Fatih’te Y.H. adlı kadını darp ederek çantasının gasp eden M.K., Emniyet güçlerimiz tarafından yakalandı. Şahıs çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Suç odaklarına, halkımızın huzurunu bozanlara göz açtırmayacağız" ifadelerine yer verdi.

HABER: BAHAR BALCI 




Anahtar Kelimeler : Fatih'te, Kadına, Saldırı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler