HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
28 Nisan 2024 Pazar Saat: 11:29

ÜNYE’DE DE GELENEK BOZULMADI

Antalya’daki yarışmadan ayaklarının tozuyla 22 Nisan’da Ünye’de düzenlenen RobÜnye Robotik Kodlama Yarışmasına katılan öğretmen ve öğrenciler aldıkları derecelerle bütün yorgunluklarını unuttular.
ÜNYE’DE DE GELENEK BOZULMADI

Ulubey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri Özge ŞEKER ve Nurcan ERSOĞAN’ın danışmanlığındaki öğrenciler Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin organizasyonuyla hazırlanan RobÜnye Robotik Kodlama Yarışmasında  Lise Hızlı Çizgi İzleyen ve Lise Sumo kategorilerinde bütün dereceleri alarak büyük bir başarıya imza attı. Antalya’daki yarışmadan ayaklarının tozuyla 22 Nisan’da Ünye’de düzenlenen RobÜnye Robotik Kodlama Yarışmasına katılan öğretmen ve öğrenciler aldıkları derecelerle bütün yorgunluklarını unuttular.

Robot Takımının Danışman Öğretmeni Özge ŞEKER: “Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen RobÜnye Robot Yarışmasında Hızlı Çizgi İzleyen lise kategorisinde 1., 2., 3.olarak yarışmayı tamamladık. Aynı yarışmada Mini Sumo kategorisinde de 1. olduk. Okulumuz Ulubey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önümüzdeki Kasım veya Aralık aylarında İtalya’da düzenlenecek olan ROBOTEX Dünya Şampiyonasından da derece ile dönecektir.” İfadesinde bulundu.

 




Anahtar Kelimeler : ÜNYE’DE, DE, GELENEK, BOZULMADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler