HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
15 Nisan 2024 Pazartesi Saat: 10:34

49 KİŞİ YAKAYI ELE VERDİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bölücü terör örgütüne yönelik “Bozdoğan-25” operasyonlarında 49 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
49 KİŞİ YAKAYI ELE VERDİ

Bakan Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Başsavcılıkları, Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde, terör örgütlerinin faaliyet ve finans kaynaklarının engellenmesine yönelik İstanbul, Adana, Şanlıurfa, Şırnak, Ağrı, Batman, Bilecik, Erzurum, Düzce, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis, Kocaeli, Manisa, Muş, Samsun ve Siirt’te operasyon düzenlendiğini belirtti.

“Bozdoğan-25” operasyonlarında 49 şüphelinin yakalandığını açıklayan Bakanımız Sayın Yerlikaya, şüphelilerin “sosyal medya hesapları üzerinden terör örgütü propagandası yapma”, “terör örgütüne üye olma” ve “terör örgütüne yardım ve yataklık etme” suçlarını işlediklerinin tespit edildiğini aktardı.

Bakan Yerlikaya, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki, birlik ve bütünlüğümüze kasteden hiçbir terör örgütüne göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için mücadelemiz kararlılıkla devam edecek.” ifadelerini kullandı.




Anahtar Kelimeler : 49, KİŞİ, YAKAYI, ELE, VERDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler