HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
11 Nisan 2024 Perşembe Saat: 12:13

Ülke Genelinde 615 Kaza Oldu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük bayram tatilinin ilk 4 gününde meydana gelen trafik kazaları, ölüm ve yaralanmalara ilişkin istatistikleri paylaştı.
Ülke Genelinde 615 Kaza Oldu

Trafik polisleri ile jandarma trafiğin denetimlerine 24 saat esasına göre devam ettiğini belirtti.

Yerlikaya’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre bayram tatilinin 4. günü 9 Nisan 2024 Salı gününde; 615 trafik kazası meydana geldi. 432 bin araç denetlendi. 24 bin 432 araca hız ve radar işlemi,
38 bin 425 araca ise diğer işlemler yapıldı.

Bayram tatilinin ilk 4 gününde toplam; (Cumartesi, Pazar,Pazartesi ve Salı) 2 bin 453 trafik kazası meydana geldi. 26 vatandaş hayatını kaybetti. 3 bin 870 vatandaş ise yaralandı.

Bakan Yerlikaya, “Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.Yerlikaya, “Denetimlerimizin tek amacı var. Bayram tatiline giden vatandaşlarımızın sağ salim ailelerine kavuşması. Onlara sarılması. 

️Lütfen aşırı hız yapmayalım. ️Araçlarımızdada otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Trafik kurallarına uyalım. Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmak için değil. Lütfen aklımızdan çıkartmayalım” uyarılarında bulundu.




Anahtar Kelimeler : Ülke, Genelinde, 615, Kaza, Oldu

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler