HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA
SON DAKİKA HABERLER
- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
FINDIK BORSASI
18 Haziran 2025 Çarşamba
Fındık Fiyatı
Fındık Fiyatı
PUAN DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
22 Mart 2024 Cuma Saat: 10:53
TAŞ OCAĞINDA KAZA: İŞÇİ ÖLDÜ…
Trabzon'un Of ilçesindeki bir taş ocağında meydana gelen üzücü bir olayda, 46 yaşındaki Orhan Karaca adlı işçi, çalıştığı sırada dengesini kaybederek kayalıklardan düştü ve hayatını kaybetti.
Of-Çaykara kara yolu üzerinde bulunan taş ocağında çalışmakta olan Karaca'nın düşüşü, çevredekilerin ihbarı üzerine itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle fark edildi. Ekipler, çeşitli ekipmanlar kullanarak Karaca'nın bulunduğu alana ulaştılar.
Ne yazık ki, yapılan müdahalelere rağmen Karaca'nın hayatını kaybettiği tespit edildi. Karaca'nın cansız bedeni, olay yerinden alınarak Of Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili olarak ise soruşturma başlatıldı. Bu üzücü olay, iş güvenliği önlemlerinin öneminin bir kez daha vurgulanmasına neden oldu ve yetkililerin benzer vakaların yaşanmasını önlemek için gerekli tedbirleri alması çağrısını yineledi.
Haber Yorumları ( 0 Adet)
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?