HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
8 Mart 2024 Cuma Saat: 15:06

“RAMAZAN AYI HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI”

Fatsa Belediyesi, yaklaşan Ramazan Ayı için hazırlıklarını tamamladı.
“RAMAZAN AYI HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI”

HOŞGELDİN YA ŞEHRİ RAMAZAN
Fatsa Kültür ve Sanat Merkezinde "Geleneksel Ramazan Etkinlikleri" düzenleyecek olan belediye, 10 Mart’ı 11 Mart’a bağlayan gece ilk sahurun yapılacağı 11 ayın sultanı Ramazan'ı karşılamaya hazırlanıyor. Ramazan ruhu, sofralardan sokaklara kadar her yerde hissedilecek.
İFTARDA BULUŞACAĞIZ
Ramazan ayı boyunca her akşam Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde, iftar yemeği verileceğini söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, "İftar vaktinde halkımızla aynı sofrada aynı duygularla buluşacağız. Fatsa'nın dört bir yanında Ramazan boyunca 7'den 70'e herkesin büyük keyif alacağı eğlenceler düzenleyeceğiz. Eski Ramazanlar yeni nesillerle buluşacak ve Ramazan'ın manevi zenginliği sofralara taşacak." dedi.
RAMAZANIN RUHUNU YAŞATACAK ETKİNLİKLER
Kültür etkinlikleri kapsamında; ramazan ayında birbirinden güzel programlar hazırlandı. Haftanın 5 günü çocuk etkinlikleri, 1 gün söyleşi programı, 1000 kişilik iftar programı, ikramlar, hediyeler ve sürprizler Fatsalıları bekliyor. Ayrıca 16 Mart cumartesi günü Alişan Kapaklıkaya ve 23 Mart cumartesi günü de Doç. Dr. Saniye Benlik Kangal sahne alacak.”
“10.000 AİLEYE GIDA YARDIMI YAPILDI”
Fatsa Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne müracaat eden 10.000 aileye her yıl olduğu gibi bu yılda gıda yardımında bulunuldu. Yemek yapamayacak durumda olan ihtiyaç sahiplerine günlük yemek ihtiyacı bu yılda karşılanacak.




Anahtar Kelimeler : “RAMAZAN, AYI, HAZIRLIKLARI, TAMAMLANDI”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler