- 00:56 RAMAZAN ETKİNLİKLERİ BİRÇOK BÖLGEDEN ZİYARETÇİ ÇEKİYOR
- 00:50 İYİ Parti Ordu’da Ülkücü camianın önderleriyle buluştu
- 15:36 İlk Gün 1 Ton Et Satıldı
- 15:09 Valimiz Sayın Muammer EROL’un, 18 Mart Şehitleri Anma Günü Mesajı
- 15:02 Spor Dalı Eğitimi Projesi" Devam Ediyor
- 14:32 BAŞKAN GÜLER’DEN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
- 14:14 Ordu Büyükşehir’den Şehitlere Vefa!
- 13:50 Kirazlıman Yaşam Merkezi'nde Yeni Projeler Devam Ediyor
- 12:34 SGK Malulen Emeklilik Verilerini Açıkladı: Kanser İlk Sırada!
- 02:30 Bakan Yerlikaya Suç Örgütlerine Seslendi; "Gittiğiniz yol yol değil!"
- 14:57 Amatör Futbol 2. Transfer Dönemi Sona Erdi
- 15:00 Başkan Tepe ve Torun, Hemşehrileriyle Buluştu
- 14:43 Başkan Tepe, Çamaş’ta İftar Programına Katıldı
- 14:49 Bakan Uraloğlu'ndan Balıkçı Gemileri için Yeni İstihdam Düzenlemesi
- 14:29 Kıbrıs Gazisi Salih Amca Son Yolculuğuna Uğurlandı
Fındık Fiyatı
Kafes-50 Operasyonunda 37 Şüheli Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aydın ve Hatay merkezli 9 ilde eş zamanlı düzenlenen "Kafes-50" operasyonlarında, organize suç örgütü üyesi 37 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
Aydın ve Hatay merkezli 9 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “KAFES-50" Operasyonlarında; Hatay’da elebaşılığını B.Ç. ve M.Ç.’nin,Aydın’da elebaşılığını Hüseyin Avni Demirkol'un yaptığı 2 ayrı Organize Suç Örgütü Çökertildi.
Operasyonlarda örgüt elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 37 şüpheli yakalandı.
HATAY:
Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde; Hatay İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar sonucu Hatay merkezli, Ankara, Adana, Manisa, Mersin, İstanbul, Konya ve Eskişehir'de düzenlenen operasyonlarda 28 şüpheli yakalandı.
Organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; Depremzedelere dağıtılması gereken ilaçları dağıtmadıkları halde sahte evrak ve faturalar ile dağıtılmış gösterip ödeme aldıkları ve Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK), Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) müfettişleri ve Jandarma tarafından yapılan analiz ve saha araştırmaları sonucunda yaklaşık 2 Milyar 250 Milyon lira kamu zararına neden oldukları tespit edildi.
AYDIN:
Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından 4 aydır devam eden takipli KOM faaliyeti kapsamında; Aydın ili Kuyucak, Nazilli, Karacasu ve Buharkent ilçelerinde yapılan eş zamanlı operasyonlarda; "Uyuşturucu Madde Ticareti" suçunu örgütlü olarak işleyen, elebaşılığını Hüseyin Avni Demirkol’un yaptığı suç örgütü üyesi 9 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden 2’si tutuklandı, 7’sinin adli işlemleri devam ediyor.
Operasyonlar sonucunda 124 bin adet uyuşturucu hap, ruhsatsız tabancalar, muhtelif miktarda uyuşturucu maddeler, suçtan elde edilen taşınır ve taşınmaz varlıklar ile çok miktarda döviz ve Türk Lirasına el konuldu.
HABER MERKEZİ