HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
28 Şubat 2024 Çarşamba Saat: 19:59

ŞANLITÜRK'TEN ÜRETİCİYİ SEVİNDİREN AÇIKLAMA

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından yapılan fındık satışlarıyla ilgili olarak üreticilere yönelik önemli bir açıklama yaptı.
ŞANLITÜRK'TEN ÜRETİCİYİ SEVİNDİREN AÇIKLAMA

Şanlıtürk, Tarım Kredi Kooperatifleri'nin (TMO) yakın tarihlerde kabuklu fındık satışı yapmayacağını belirterek, üreticilere bu konuda müsterih olmaları çağrısında bulundu.

Şanlıtürk'ün Gülyalı ilçesinde gerçekleşen bir etkinlikte yaptığı konuşmada, "Değerli hemşerilerim, fındık ve kivi üretimimizi tehdit eden kahverengi kokarca ile mücadele etmeye devam etmeliyiz. Bu bir ihmal konusu değildir. Ayrıca bugünlerde dolaşan TMO'nun fındık sattığı yönündeki haberler kesinlikle doğru değildir" dedi.

TMO'nun şu an için yalnızca kavrulmuş fındık satışı yaptığını vurgulayan Şanlıtürk, "TMO, kabuklu fındık satmayacak ve bu durum 2 ila 3 ay boyunca devam edecek. Bu nedenle fındık üreticilerimiz endişe etmesinler. Onlar sadece bahçelerine iyi baksınlar ve verim ile kalitenin artırılması için çaba göstersinler. Spekülatif açıklamalara itibar etmemeleri önemlidir" açıklamasında bulundu.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler