- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
ORDU'DA KAN DONDURAN CİNAYETTE SONUCA GELİNDİ

Olay, 28 Ağustos 2023 tarihinde Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda gerçekleşti. Şahıs, eski eşi A.Ç'nin yaşadığı eve giderek aralarında çıkan kıskançlık nedeniyle tartıştı. Tartışma sonrasında şahıs, yanında getirdiği ahşap keser sapıyla A.Ç'ye saldırdı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kapıyı kırarak içeri girdiğinde A.Ç'yi ağır yaralı olarak buldu. Ancak yaralı kadın, hastaneye kaldırıldığında hayatını kaybetti.
M.B, ifadesinde, eski eşiyle yaşadığı tartışmanın ardından öldürme niyeti olmadığını iddia etti. Ancak daha önce A.Ç'nin, Şahıs'tan uzaklaştırma kararı aldırdığı ve bu kararı daha sonra geri çektiği, daha sonra ise tekrar mahkemeye başvurarak yeniden uzaklaştırma kararı aldırdığı belirtildi.
M.B hakkında Ordu 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edilen iddianamede, "boşandığı kadını tasarlayarak kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildiği kaydedildi. Davanın ilerleyen süreçlerinde daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor.