HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Şubat 2024 Salı Saat: 13:58

ORDU'DA KAN DONDURAN CİNAYETTE SONUCA GELİNDİ

Ordu'nun Altınordu ilçesinde meydana gelen trajik olayda, M.B adlı bir şahıs, eski eşi A.Ç'yi öldürmekle suçlanıyor.
ORDU'DA KAN DONDURAN CİNAYETTE SONUCA GELİNDİ

 Olay, 28 Ağustos 2023 tarihinde Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda gerçekleşti. Şahıs, eski eşi A.Ç'nin yaşadığı eve giderek aralarında çıkan kıskançlık nedeniyle tartıştı. Tartışma sonrasında şahıs, yanında getirdiği ahşap keser sapıyla A.Ç'ye saldırdı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kapıyı kırarak içeri girdiğinde A.Ç'yi ağır yaralı olarak buldu. Ancak yaralı kadın, hastaneye kaldırıldığında hayatını kaybetti.

M.B, ifadesinde, eski eşiyle yaşadığı tartışmanın ardından öldürme niyeti olmadığını iddia etti. Ancak daha önce A.Ç'nin, Şahıs'tan uzaklaştırma kararı aldırdığı ve bu kararı daha sonra geri çektiği, daha sonra ise tekrar mahkemeye başvurarak yeniden uzaklaştırma kararı aldırdığı belirtildi.

M.B hakkında Ordu 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edilen iddianamede, "boşandığı kadını tasarlayarak kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildiği kaydedildi. Davanın ilerleyen süreçlerinde daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor.




Anahtar Kelimeler : mmm

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler