HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 16:53

ALTINORDU ESNAFINDAN BAŞKAN GÜLER’E ÖVGÜ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu Sokaklarında Vatandaşlarla Buluştu.
ALTINORDU ESNAFINDAN BAŞKAN GÜLER’E ÖVGÜ

Başkan Güler’e Sırrı Paşa ve Süleyman Felek esnafı yoğun ilgi gösterirken cadde de yaptığı çalışmalar için de çok sayıda tebrik aldı.
Sabahın erken saatlerinde saha inen Başkan Hilmi Güler, Altınordu ilçesinde Süleyman Felek ve Sırrı Paşa caddelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafları tek tek gezen, vatandaşları yakından dinleyen Başkan Güler’e esnaf ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Özellikle Sırrı Paşa caddesinde yapılan cephe yenileme ve sokak iyileştirme çalışmalarının işlerini artırdığını aktaran esnaflar Başkan Güler’e teşekkürlerini iletti.
Başkan Güler ayrıca hastalığı sebebiyle hastanede tedavisi devam eden önceki dönem AK Parti İlçe Başkanı Cihan Erken’in iş yeri ziyaretinde kendisi ile görüntülü görüştü. Erken’e şifa dileğinde bulunan Başkan Güler, biran önce kendisini aralarında görmek istediklerini belirtti.
Başkan Güler’e esnaf ziyaretlerinde AK Parti Ordu Milletvekili İbrahim Ufuk Kaynak, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, AK Parti İl Başkanı Selman Altaş, Cumhur İttifakı Altınordu Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Aşkın Tören ve partililer eşlik etti.


HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : ALTINORDU, ESNAFINDAN, BAŞKAN, GÜLER’E, ÖVGÜ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler