HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
31 Ocak 2024 Çarşamba Saat: 23:54

Malatya Yeşilyurt'ta Silahlı Kavga

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'nde bulunan Bekir Hurdacılık isimli işyeri önünde meydana gelen silahlı kavga, polis ekiplerinin hızlı müdahalesiyle son buldu.
Malatya Yeşilyurt'ta Silahlı Kavga

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'nde bulunan Bekir Hurdacılık isimli işyeri önünde meydana gelen silahlı kavga, polis ekiplerinin hızlı müdahalesiyle son buldu. Olay, 30 Ocak 2024 tarihinde saat 13.00 sıralarında gerçekleşti.

İhbar üzerine olay yerine yönlendirilen polis ekipleri, şüpheli şahısların kimlik tespiti için çalışmalara başladı. Yapılan incelemelerde, K.B. (24), M.B. (28) ve H.Y. (49) isimli şahısların 44 FU 432 plaka numaralı araç ile olay yerine gelerek kavgaya karıştıkları tespit edildi. Hızlı bir operasyonla 3 şüpheli, kendilerine ait işyeri önünde yakalandı. K.B. isimli şahıstan yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Müşteki şahısların ifadelerinde, 3 farklı ruhsatsız tabancanın daha bulunduğuna dair bilgi alınması üzerine ekipler, şahısların aracında detaylı bir arama gerçekleştirdi. Bu aramada da 3 adet ruhsatsız tabanca daha ele geçirildi. Toplamda 4 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilen olayla ilgili olarak tahkikat sürdürülmektedir.

Kaynak : PHA




Anahtar Kelimeler : Malatya, Yeşilyurt'ta, Silahlı, Kavga

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler