HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
21 Ocak 2024 Pazar Saat: 11:40

Antalya Sahillerinde 4 Günde 5 Ceset Bulundu!

Antalya Sahillerinde 4 Günde 5 Ceset Bulundu: Bazı Cesetlerin Kimlikleri Belirlenemezken, Uzuvları Kesik Olanlar da Var.
Antalya Sahillerinde 4 Günde 5 Ceset Bulundu!

Antalya'nın farklı sahillerinde, 73 kilometrelik geniş bir alanda 4 günde toplamda 5 ceset bulundu. Bu korkunç olayda, bazı cesetlerin cinsiyetleri ve kimlikleri belirlenemezken, diğer cesetlerin ise uzuvlarının kesik olduğu tespit edildi.

İlk haber Manavgat ilçesinden geldi, Çenger Mahallesi'nde sahilde yürüyen vatandaşlar, saat 13.00 sıralarında ceset gördüklerini jandarmaya bildirdi. İlk bulunan cesetin üzerinde kimlik bulunamadı ve cinsiyeti belirlenemedi. İkinci ceset haberi ise yaklaşık 40 kilometre uzaklıktaki Denizkent Mahallesi sahilinden geldi. Bu cesetin de cinsiyeti belirlenemeyen ve üzerinde kimlik olmayan bir kişiye ait olduğu tespit edildi.

Aynı dönemde Serik ilçesinde de bir ceset daha sahilde bulundu. Toplamda 4 günde 5 cesetin bulunması, bölgede endişe ve paniğe neden oldu. Daha önceki olaylarda olduğu gibi bu cesetlerden bazılarının uzuvlarının kesik olması, soruşturmanın karmaşıklığını artırdı.


HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : Antalya, Sahillerinde, 4, Günde, 5, Ceset, Bulundu!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler