HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
16 Ocak 2024 Salı Saat: 11:38

GENÇLİK MERKEZLERİ ARASI SPOR LİGİ BAŞLIYOR

Gençlik Merkezleri Arası Spor Ligi Başlıyor: Gençleri Spora Teşvik Ediyor.
GENÇLİK MERKEZLERİ ARASI SPOR LİGİ BAŞLIYOR

Gençlik merkezlerinde sporun yaygınlaştırılması, kitlelerin hareket etmeye özendirilmesi ve sağlıklı bireylerin yetiştirilmesi amacıyla Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan Gençlik Merkezleri Arası Spor Ligi başlıyor. Futbol, Basketbol, Geleneksel Türk Okçuluğu ve Masa Tenisi branşlarında düzenlenecek olan ligin, gençler arasında sporu teşvik etmek ve rekabet ortamı oluşturmak hedefleniyor.

Turnuvaya katılmak isteyen gençlerin, Ordu'da bulunan Gençlik Merkezlerinde yapacakları başvurularla kayıt olabileceği belirtilirken, 31.12.2007 ile 01.01.1998 yılları arasında doğan gençlerin katılım sağlayabileceği ifade edildi.

Gençlik merkezleri arası spor liginin her aşamasında, kardeşlik, yardımlaşma, centilmenlik, kaynaşma ve hoşgörü değerlerinin öne çıkarılması hedefleniyor. İlde gerçekleşecek seçmeler sonucunda dereceye giren sporcular, Trabzon’da düzenlenecek Doğu Karadeniz Bölge Şampiyonasına katılma hakkı elde edecek. Bu etkinlik, gençler arasında spor kültürünü geliştirmek ve dostluk bağlarını kuvvetlendirmek amacıyla düzenleniyor.


HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : GENÇLİK, MERKEZLERİ, ARASI, SPOR, LİGİ, BAŞLIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler