HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
15 Ocak 2024 Pazartesi Saat: 09:29

ORDU’DA DAHİL 78 İLDE OPERASYON!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın liderliğinde yürütülen "Mercek-9" operasyonu, Türkiye genelinde 78 ilde başarıyla gerçekleştirildi.
ORDU’DA DAHİL 78 İLDE OPERASYON!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın liderliğinde yürütülen "Mercek-9" operasyonu, Türkiye genelinde 78 ilde başarıyla gerçekleştirildi.

Ordu'nun da içinde bulunduğu operasyonlar kapsamında toplamda 2 bin 36 kişi gözaltına alındı. Bakan Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, operasyonların odaklandığı konunun silah kaçakçılığı ve ruhsatsız silah taşıma olduğunu vurguladı. Operasyonların etkisiyle son beş gün içinde Türkiye genelinde İl Jandarma Komutanlıkları ve İl Emniyet Müdürlükleri tarafından toplam 1.668 silah ele geçirildi.

ORDU'DA 59 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Ele geçirilen silahlar arasında ruhsatsız tabancaların yanı sıra kurusıkı tabancalar, uzun namlulu tüfekler ve ruhsatsız av tüfekleri de bulunmaktadır. İstanbul'da 322 tabanca, İzmir'de 92 tabanca, Adana'da 85 tabanca gibi önemli sayılarda silahın ele geçirildiği belirtilirken, Ordu'da düzenlenen operasyonlarda 59 şüpheli gözaltına alındı.

Bakan Yerlikaya, güvenlik güçlerinin kararlı çalışmaları sonucunda elde edilen bu başarıyı kamuoyuyla paylaşarak, silah kaçakçılığı ve ruhsatsız silah taşıma ile mücadele konusundaki kararlılığını bir kez daha vurguladı.


HABER:TUĞÇE ARSLAN

 




Anahtar Kelimeler : ORDU’DA, DAHİL, 78, İLDE, OPERASYON!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler