HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
7 Ocak 2024 Pazar Saat: 10:42

İsias Otel Davası: Otel Sahibinden Şok Eden Savunma

Otel Sahibinden Şok Eden Savunma:
İsias Otel Davası: Otel Sahibinden Şok Eden Savunma

Adıyaman'da, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 2'si Ordulu 72 kişinin hayatını kaybettiği İsias Otel davasında tutuklu sanıklardan otel sahibi Ahmet Bozkurt, şok bir savunma yaparak depremin 7.2 yerine 7.7 şiddetinde olması durumunda otelin yıkılmayacağını iddia etti. Bozkurt, "Eğer deprem 7.2 şiddetinde olsaydı otel yıkılmayacaktı" dedi ve binanın sağlam olduğunu savundu.

Otel sahibi tutuklu sanık Ahmet Bozkurt, aynı zamanda depremde kendi ailesinden 300 kişinin hayatını kaybettiğini belirterek duygusal bir ifade de bulundu. Sanık, otelin inşasında kullanılan malzemelerin uygun olduğunu, binanın şu anki yönetmeliklere göre 7.2 şiddetine dayanacak düzeyde olduğunu öne sürdü. Ayrıca, binada daha önceki bir depremde sadece çatlak oluştuğunu iddia etti.

Ahmet Bozkurt'un savunması, otelde hayatını kaybedenlerin aileleri ve davaya müdahil olan diğer taraflar tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Mahkeme süreci devam ederken, otel sahibinin bu savunması kamuoyunda geniş yankı buldu.


HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : İsias, Otel, Davası:, Sahibinden, Şok, Eden, Savunma

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler