HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Aralık 2023 Salı Saat: 16:13

“PRESTİJ CADDE” PROJE ÇALIŞMASINA TAM GAZ DEVAM!

Göreve geldiği günden bu yana üretken belediyecilik anlayışıyla Giresun’un prestijini artıran Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, cadde ve sokakları yeni bir görünüme kavuşturmaya devam ediyor. Daha önce; Nihatbey Caddesi, Pa
“PRESTİJ CADDE” PROJE ÇALIŞMASINA TAM GAZ DEVAM!

Göreve geldiği günden bu yana üretken belediyecilik anlayışıyla Giresun’un prestijini artıran Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, cadde ve sokakları yeni bir görünüme kavuşturmaya devam ediyor.

Daha önce; Nihatbey Caddesi, Pazar Caddesi ve Fatih Caddesi’nde prestij cadde projesinin hayata geçirilmesinin ardından, şimdi de Boztekke Caddesi’nde aynı uygulama yapılıyor.

1 kilometrelik proje kapsamında, altyapı yenilenmesi ve modern kaldırım imalatı tamamlanırken, yeni asfalt serimi için mevcut asfaltın sökümü gerçekleştiriliyor.

Proje kapsamında, kaldırımlar begonit taş kullanılarak yenilenirken, aydınlatma sisteminde ise 64 adet dekoratif aydınlatma direği kullanılacak.  Projede, ayrıca 4155 m2 begonit parke taşı, 2135 metre bordür ve 2000 metre oluk taşı kullanılıyor.

Hızla devam edilen çalışmalarda alt ve üst yapılar bir bir yerleştirilirken, projenin kısa zaman içerisinde tamamlanacağı ve caddenin yepyeni bir görünüme kavuşacağı açıklandı.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada: “Şehrimizde prestij caddelerinin sayılarını arttırmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda, bir yatırımımızı daha hayata geçiriyoruz. Şehrimizde her geçen gün büyüyen ve gelişen Teyyaredüzü mahallemizde araç ve yaya trafiğinin aktif olarak kullanıldığı, birçok esnafımızda o güzergahta yer aldığı Boztekke Caddemizi de yeniliyoruz. Projemiz şimdiden şehrimize hayırlı olsun. Caddemiz üzerindeki çalışmalarımızdan dolayı yaşanabilecek aksamalar için vatandaşlarımızdan müsaade istiyoruz. Hemşehrilerimizin sosyal yaşam standartlarını daha da artırmak için var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.


HABER MERKEZİ

 

 




Anahtar Kelimeler : “PRESTİJ, CADDE”, PROJE, ÇALIŞMASINA, TAM, GAZ, DEVAM!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler