HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
24 Aralık 2023 Pazar Saat: 10:18

ALİ YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA!

SİS-2 Operasyonu: Yasa Dışı Tütün Mamulü Üretimi Yapan 457 Şüpheli Gözaltına Alındı..
ALİ YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA!

Türkiye genelinde gerçekleşen 'Sis Operasyonu'nu başarıyla tamamlayan emniyet güçleri, yasa dışı tütün mamulü üretimi yapan şüphelilere yönelik yeni bir operasyon başlattı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından duyurulan operasyon, 81 ilde eş zamanlı olarak icra edildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde gerçekleşen "SİS-2" Operasyonu kapsamında, yasa dışı tütün mamulü üretimi ve satışı yapanlara karşı etkili bir mücadele yürütüldü. Operasyon sonucunda 457 şüpheli şahıs gözaltına alınırken, bu kişilere karşı adli işlemler başlatıldı.

Operasyonun detaylarına göre ele geçirilen malzemeler arasında 13.091.486 adet doldurulmuş makaron, 9.319.210 adet boş makaron, 81.030 paket sigara, 8.908 kg tütün mamulü, 9.429 adet puro, 12.913 adet elektronik sigara ve likit, 9.239 adet sahte bandrol ve 41 adet yasa dışı sigara imalatında kullanılan sanayi tipi makaron doldurma makinesi bulunuyor.

Emniyet güçleri, yasa dışı tütün mamulü üretimi ve ticareti yapan şahıslara karşı yürütülen bu operasyonlarla ülke genelinde kaçakçılığın önüne geçmeyi hedefliyor.




Anahtar Kelimeler : ALİ, YERLİKAYA'DAN, AÇIKLAMA!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler