HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
22 Aralık 2023 Cuma Saat: 17:20

KADIN CİNAYETLERİ BİTMEK BİLMİYOR!

Yine Kadın Cinayeti: Annesiyle Konuşurken Öldürüldü...
KADIN CİNAYETLERİ BİTMEK BİLMİYOR!

“Izmir’de Boşanma Sürecindeki Kadın, Eski Eşi Tarafından Çocuk Parkında Vurularak Öldürüldü”

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, boşanma aşamasındaki G.K (29), eski eşi S.K tarafından çocuk parkında vurularak öldürüldü. Olay sırasında yanında bulunan tabancayla intihar girişiminde bulunan eski eş ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Ayrı yaşayan ve boşanma sürecinde olan çift, bir araya geldikleri çocuk parkında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine S.K yanında taşıdığı tabanca ile Gözde K'yı sırtından ve başından vurdu. Ardından tabancayı kendisine doğrultarak intihar girişiminde bulundu.

Olayı duyan çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı olan çifti çevredeki hastanelere kaldırdı. G.K yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. S.K durumu ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Acılı baba, kızının ölümüne telefonda tanık olduğunu ifade etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay sırasında eski eş, yanında bulunan tabanca ile intihar girişiminde bulunarak ağır yaralandı. İki kişi de hastaneye kaldırıldı, ancak G.K tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. S.K durumu ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.




Anahtar Kelimeler : KADIN, CİNAYETLERİ, BİTMEK, BİLMİYOR!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler