HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
3 Aralık 2023 Pazar Saat: 13:24

DİLENCİ OPERASYONU

Ünye Zabıta ekipleri cadde cadde gezerek dilencilere izin vermiyor
DİLENCİ OPERASYONU

DİLENCİ OPERASYONU

Ünye’de Cadde ve sokaklarda dolaşarak vatandaşların duygularını istismar eden dilencilere yönelik uygulama yapan Ünye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Liseler Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde bir kişiyi  yakaladı.

Yanında küçük bir çocukla dilencilik yaptığı tespit edilen kişi, Zabıta ekipleri tarafından Ünye Belediyesi’ne getirildi.

Yapılan üst aramasında madeni ve kâğıt olmak üzere bir miktar para ele geçiren Zabıta Ekipleri paralara mülkiyetinin kamuya geçirilmesi için işlem başlattı. İlçe dışından geldiği belirlenen kişi hakkında ise kabahatler kanununun ilgili maddesi gereği işlem yapıldı.

“MÜCADELE DEVAM EDECEK”

Ünye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, vatandaşların duygularını istismar ederek para dilenen şahıslara yönelik bu tür uygulamalara devam edileceğini belirtti. Ekipler, bir süre önce şehrin birçok noktasına “Dilenen ve Dilendirilenlere Para Verme, Geleceklerini Ellerinden Alma” yazılı tabela asmıştı.  Vatandaşları dilencilere karşı da uyarmıştı. Ayrıca “Yardıma muhtaç olanların sosyal güvenlik ve yardımları devletimiz güvencesindedir” ifadeleri tabelada yer alırken vatandaşların bu tür durumlarda Alo 153’ü aramaları istendi.




Anahtar Kelimeler : DİLENCİ, OPERASYONU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler