- 12:19 Ordu'da Yatırımcılar İçin Yeni Hibe Fırsatları Başladı
- 12:01 Ergin Karlıbel Vakfı kapılarını kadınlara açıyor
- 12:05 TÜRK LEZZETİNE ALTIN ÖDÜL!
- 14:58 OSKİ'den Altyapıda Büyük Başarı: Susuz Mahalle Sayısı 272’den 13’e Düştü
- 14:48 Şehit Dedesi İçin Anı Odası Yaptırdı
- 14:29 17 Yaşındaki Genç Babasını Vurdu
- 14:10 Ordu’da Bir Haftada 54 Yaralamalı Kaza: Trafik Denetimleri Sıkılaştırıldı
- 12:55 Ordu’da Asayiş Uygulamaları Sıkılaştı: 1 Haftada 30 Aranan Şahıs Yakalandı, 18’i Tutuklandı
- 12:34 31 Ekim Son Gün, Süre Uzatılmayacak
- 11:14 İstanbul’daki Trafik Kazasında Ordu Çatalpınarlı Genç Hayatını Kaybetti
- 17:03 “Şehrin En Güzel Evet’leri Burada”
- 16:57 CUMHURİYET ÇAMURDAN KURTULDU
- 15:29 Vali Arazide, Kararlar Yerinde!
- 15:13 “Susuzluğa Geçit Yok: OSKİ 7/24 Nöbette”
- 15:00 “Yolun Sonu Yaylaya Çıkıyor”
Fındık Fiyatı
DİLENCİ OPERASYONU

DİLENCİ OPERASYONU
Ünye’de Cadde ve sokaklarda dolaşarak vatandaşların duygularını istismar eden dilencilere yönelik uygulama yapan Ünye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Liseler Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde bir kişiyi yakaladı.
Yanında küçük bir çocukla dilencilik yaptığı tespit edilen kişi, Zabıta ekipleri tarafından Ünye Belediyesi’ne getirildi.
Yapılan üst aramasında madeni ve kâğıt olmak üzere bir miktar para ele geçiren Zabıta Ekipleri paralara mülkiyetinin kamuya geçirilmesi için işlem başlattı. İlçe dışından geldiği belirlenen kişi hakkında ise kabahatler kanununun ilgili maddesi gereği işlem yapıldı.
“MÜCADELE DEVAM EDECEK”
Ünye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, vatandaşların duygularını istismar ederek para dilenen şahıslara yönelik bu tür uygulamalara devam edileceğini belirtti. Ekipler, bir süre önce şehrin birçok noktasına “Dilenen ve Dilendirilenlere Para Verme, Geleceklerini Ellerinden Alma” yazılı tabela asmıştı. Vatandaşları dilencilere karşı da uyarmıştı. Ayrıca “Yardıma muhtaç olanların sosyal güvenlik ve yardımları devletimiz güvencesindedir” ifadeleri tabelada yer alırken vatandaşların bu tür durumlarda Alo 153’ü aramaları istendi.