HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Aralık 2023 Cuma Saat: 21:50

ALTINORDU İÇİN SPOR YATIRIMLARINDA DA ALTIN YIL OLACAK

Altınordu Belediyesi Cumhuriyetin 100. yılını şehre kazandıracağı dev spor yatırımları ile taçlandırıyor. Altınordu’da her yaştan vatandaşın sportif ve kültürel imkânlara kolayca ulaşabilmesini amaçlayan Başkan Aşkın Tören, il
ALTINORDU İÇİN SPOR YATIRIMLARINDA DA ALTIN YIL OLACAK

CUMHURİYETİN 100.YILI ALTINORDU İÇİN SPOR YATIRIMLARINDA DA ALTIN YIL OLACAK

Altınordu Belediyesi Cumhuriyetin 100. yılını şehre kazandıracağı dev spor yatırımları ile taçlandırıyor. Altınordu’da her yaştan vatandaşın sportif ve kültürel imkânlara kolayca ulaşabilmesini amaçlayan Başkan Aşkın Tören, ilçeye yeni spor ve kültür alanları kazandırmaya devam ediyor.

Başkan Tören’in şehre kazandırdığı spor yatırımlarından biri olan ve yapımına başlanan 10 adet semt sahası yıl sonuna kadar tamamlanarak hizmete sunulacak.

10 MAHALLEYE 10 SEMT SAHASI

Gençler ve kadınlar başta olmak üzere tüm kesimlere yönelik birçok proje ortaya koyan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in, kısa sürede hayata geçirmeye hazırlandığı dev yatırımlar ile şehir sporda Altın dönemini yaşayacak. Altınordu Belediyesi tarafından 7’den 70’e tüm kesimlere hizmet verecek şekilde 10 ayrı mahallede projelendirilen Sentetik Çimli Semt Sahaları ile şehre 8.000 metrekare yeni spor alanı kazandırılıyor.

Her gencin kendi semtlerinde rahatlıkla ve güvenle sportif faaliyetlerini yapabilmelerine imkân sunacak semt sahaları; Akyazı, Bahçelievler, Güzelyalı, Kökenli, Cumhuriyet, Karşıyaka, Öceli, Selimiye, Şahincili ve Kumbaşı mahallelerinde hayata geçiyor. Çalışmaların tüm hızıyla sürdüğü semt sahaları, kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacak.  10 adet semt sahası projesi Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleri ve Spor toto teşkilat Başkanlığı hibesi ile hayata geçiriliyor.

BU YATIRIMLAR 7’DEN 70’E HERKESE SPOR İMKANI SUNACAK

Semt sahaları yanında İlçenin en büyük spor projesi olan “Altınordu Cumhuriyet Spor Kompleksi” başta olmak üzere, Geleneksel Sporlar Tesisi (Etnospor) ve Fitness Salonu projelerini de hayata geçirmeye hazırlanan Başkan Tören, gençler için; 24 saat açık olacak 1'i engelli kütüphanesi olmak üzere; 3 kütüphane, 2 etüt merkezi, 1 adet E-spor oyun salonu, Sanat Atölyesi, konservatuvarı ve Üniversite öğrencileri için ücretsiz çamaşırhanesi ile yapımında sona gelinen Gençlik Merkezi Şehir Atölyesi’nin yanı sıra, Teknoloji Tasarım Atölyesi açılış için gün sayarken gençlerin enerjisini ve potansiyelini sportif aktiviteler ile doğru yönde kullanabilecekleri yeni spor alanları da oluşturuyor.

BAŞKAN TÖREN “ALTINORDU’DA VAR OLAN SPOR REFORMUNU TAÇLANDIRACAK PROJELERİMİZE START VERDİK”

Amaçlarının ilçedeki her genci spor faaliyetlerine ulaştırmak olduğunu dile getiren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören: “Sadece klasik altyapı hizmetleri değil şehre değer katacak tüm alanlarda önemli bir mesai veriyoruz. Gençlik ve Spor Bakanımızın öncülüğünde, Altınordu’da var olan spor reformunu taçlandıracak projelerimize start verdik. Spor tesislerimiz 7’den 70’e şehrimizin tüm kesimlerine hizmet verecek şekilde projelendirilmiştir.

Spor kültürünü yaşatma, yaygınlaştırma hedefi ve gelecek nesillerimizin bu kültürle yoğrulması amacıyla spor yatırımlarımıza hız verdik. Spora ve gençlere önem veren bir belediyecilik anlayışı ile spor kenti Altınordu için çalışıyoruz. Hem üreten hem de sosyal alanda değişimi sağlayacak projelerimiz bir bir hayata geçiriyoruz. Semt sahaları, spor alanları, bisiklet yolları, yürüyüş yollarıyla şehirde herkesin spor yapabileceği altyapıları oluşturmaya devam ediyoruz. Şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu.




Anahtar Kelimeler : ALTINORDU, İÇİN, SPOR, YATIRIMLARINDA, DA, ALTIN, YIL, OLACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler