HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Kasım 2023 Pazar Saat: 15:24

FATSA'DA "ASAYİŞ VE HUZUR UYGULAMASI"

Ordu’nun Fatsa ilçesinde "Asayiş ve Huzur Uygulaması" gerçekleştirildi.
FATSA'DA "ASAYİŞ VE HUZUR UYGULAMASI"

24 Kasım 2023 tarihinde, umuma açık yerlerden metruk binalara, iş yerlerinden otogara kadar birçok alanda gerçekleştirilen operasyon, 28 ekip ve 263 personelin titiz çalışmasıyla yapıldı.

Uygulama kapsamında 2 bin 188 şahıs sorgulandı. 149 umuma açık işyeri denetlendi. 1 otogar, 12 metruk bina, 20 park ve bahçe incelendi. 6 otel ve 1 pansiyon da denetlenenler arasında yer aldı. Aynı zamanda toplamda 401 araç kontrol edilerek 36 araca 68.860 TL trafik para cezası uygulandı.

Alkollü araç kullanan 2 sürücüye de adli işlem yapıldı. Ayrıca, ilamat ve infaz büroları tarafından aranan 1 şahıs yakalanırken, 3 şahsa yoklama kaçağından tebliğ yapıldı.

1 işyerine sigara içirmekten, 10 işyerine ve 1 apartmana ruhsatsız işyeri faaliyeti göstermekten tutanak düzenlendi. Ayrıca, 1 işyerine açıktan alkol tüketimi, 2 işyerine mesul müdür bulundurmamak gibi ihlaller nedeniyle işlem yapıldı.

Yapılan operasyon kapsamında 2 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet bıçak ele geçirildi. Aynı zamanda, görevi yaptırmamak için direnmekte ısrarcı olan bir şahsa da işlem uygulandı.




Anahtar Kelimeler : FATSA'DA, "ASAYİŞ, VE, HUZUR, UYGULAMASI"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler