HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
16 Kasım 2023 Perşembe Saat: 21:56

BELEDİYE'YE AİT YOLCU OTOBÜSÜ DEVRİLDİ !

Amasya’dan cenazeden dönenleri taşıyan Altındağ Belediyesi'ne ait yolcu otobüsü devrildi.
BELEDİYE'YE AİT YOLCU OTOBÜSÜ DEVRİLDİ !

Amasya’dan cenazeden dönenleri taşıyan Altındağ Belediyesi'ne ait yolcu otobüsü  devrildi. Yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu kazada 27 kişi yaralandığı belirtildi.

Amasya Hamamözü Gümüşhacıköy yolunda Ankara Altındağ Belediyesi Meclis üyesi Eylem Balcı’nın cenazesine gelen yakınlarını taşıyan Altındağ Belediyesine ait yolcu otobüsü devrildi.

Dönüş yolunda Hamamözü Yemişen /Yukarıovacık Köyü yakınlarında yolun yağışlı olmasından kaynaklı devrilen otobüste bulunan 33 yolcudan 27 yolcu yaralandığı açıklandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ekipleri ile çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi geldi. İtfaiye ve sağlık ekiplerince otobüsten çıkarılan 27 yaralı ambulanslarla çevredeki hastanelere tedavi edilmek üzere kaldırıldı.

Büyük bir şansla can kaybının olmadığı trafik kazasında, yaralıların bir kısmı Gümüşhacıköy Devlet Hastanesi'nde bir kısmı ise Merzifon Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı bilgisi paylaşıldı.

Amasya Valiliğinden yapılan basın açıklamasında ise şu bilgiler yer alıyor: " 16 Kasım 2023 günü saat 16:35 sıralarında Gümüşhacıköy-Hamamözü ilçesi Aşağıovacık mevkiinde, minibüsün yan yatması sonucunda trafik kazası meydana gelmiştir. Kazada ilk belirlemelere göre herhangi bir can kaybı yaşanmamış olup, 27 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralı vatandaşlarımızın olay yerinden sağlık kuruluşlarımıza sevki sağlanmış olup, tedavileri devam etmektedir. Kazada yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” 

EDİTÖR: MELTEM TİRYAKİ




Anahtar Kelimeler : BELEDİYEYE, AİT, YOLCU, OTOBÜSÜ, DEVRİLDİ, !

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler