HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
11 Kasım 2023 Cumartesi Saat: 11:10

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI'NDAN ATATÜRK'Ü ANMA TÖRENİ

Milli Savunma Bakanlığı, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü kapsamında tören düzenledi.
MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI'NDAN ATATÜRK'Ü ANMA TÖRENİ

Milli Savunma Bakanlığı, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü kapsamında tören düzenledi.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla Millî Savunma Bakanlığ'nın düzenlediği törene, Bakan Yardımcıları Şuay Alpay, Alpaslan Kavaklıoğlu, Bilal Durdalı ve Celal Sami Tüfekci ile Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral İrfan Özsert ve personeller katıldı.

Törende bir konuşma yapan Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, “Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85’inci yıl dönümü vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları başta olmak üzere; bu toprakları bizlere vatan olarak miras bırakmak için mücadele eden, gözlerini kırpmadan kan ve can veren isimsiz kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla yâd ediyorum.” şeklinde konuştu.

Atatürk’ün bundan bir asır önce İstiklal Harbi’ni başlatarak, Anadolu topraklarına gömülmeye çalışılan milletimizin önünde yeni bir ufuk açtığını vurgulayan Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutladığımız bugünlerde, önümüze çıkartılan her türlü zorluğa rağmen ülkemiz güçlenerek büyümeye devam etmektedir. Türk milleti olarak her türlü zorluğun üstesinden birlik ve beraberlikle geldik, gelmeye de devam edeceğiz.” dedi.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler