HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
8 Kasım 2023 Çarşamba Saat: 17:43

OPERASYONLARDA ELE GEÇİRİLEN ÜRÜNLER YOK ARTIK DEDİRTTİ

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele kapsamında Ordu’da gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda kaçak ürünler ele geçirildi.
OPERASYONLARDA ELE GEÇİRİLEN ÜRÜNLER YOK ARTIK DEDİRTTİ

Narkotik Şube Müdürlüğü ve KOM Şube Müdürlüğü’nce 30 Ekim 2023 tarihinde yapılan Risk Analizi çalışmaları neticesinde çevirmede durdurulan 33 GVA 919 plakalı otomobilde yapılan aramada; 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Konu ile ilgili yakalanan şüpheli hakkında ruhsatsız silah bulundurma suçundan adli tahkikat yapıldığı belirtildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde 31 Ekim 2023 günü 10.00 ile 18.00 saatleri arasında Türkiye geneli gerçekleştirilen alkollü içki kaçakçılığı/sahteciliği operasyonu kapsamında Altınordu ilçesinde bulunan 4 işyerinde yapılan aramalarda; 28 litre yapma alkol, 37 adet cinsel içerikli içecek ele geçirildi.

Konu ile ilgili yakalanan 2 şüpheli hakkında adli tahkikat yapıldığı açıklandı.

KOM Şube Müdürlüğü Ünye Büro Amirliği görevlilerince cep telefonu kaçakçılığı kapsamında Ünye ilçesinde 1 ikamette yapılan aramada; 3 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 4 adet kaçak powerbank, 25 adet kaçak adaptör, 26 adet kaçak usb kablo, 11 adet kaçak kırılmaz cam, 23 adet kaçak kulaklık, 15 lt etil alkol, 3 adet vazol marka elektronik sigara, 5 adet elektronik sigara likiti ele geçirildi.

Konu ile ilgili yakalanan şüpheli 02.11.2023 günü mevcutlu olarak çıkarıldığı adli makamlarca serbest bırakıldı.

Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında Organize Suç Örgütü Kurmak ve Yönetmek suçundan dava açılan ve Kırmızı Bülten ile aranan, halen Gürcistan ülkesinde firar durumda bulunan E.Y’ın (33) suç örgütü soruşturması kapsamında haraç isteyip vermediği için husumet beslediği Z.B.’nın (53) Ünye ilçesinde bulunan işyerinde 13 Ekim’de meydana gelen kurşunlama olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştirdiği değerlendirilen 19 suç kaydı bulunan B.İ. (37) isimli şüpheli olay yeri yakınlarında yakalanmış, 14 Ekim’de çıkartıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Olayda kullanılan silahın bulunmasına yönelik yapılan alan çalışmalarında ise Kumru-Ünye Karayolu Böşköy mevkiinde bulunan metruk bina çevresinde yapılan kontrollerde 1 adet Kalaşnikof tüfek ve üzerine takılı halde şarjör ele geçirildiği belirtildi.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler