- 13:32 Kantinde Hijyen Alarmı: Altınordu’nun Zabıta Dedektifleri İş Başında!
- 13:21 Altınordu’da ‘Park Harekâtı’ Tüm Hızıyla Sürüyor
- 13:21 Altınordu’da ‘Park Harekâtı’ Tüm Hızıyla Sürüyor
- 10:39 ERGİN ABİ 83 YAŞINDA…
- 14:30 10 EKİM KATLİAMI AYDINLATILMADAN BARIŞ VE DEMOKRASİ OLMAZ
- 16:00 CHP Altınordu’da Yeni Başkan Halis Poyraz
- 15:47 Mesudiye’ye Modern Ulaşım: Yollar Konfor Kazandı
- 15:41 Ordu’da Engelli ve Eski Hükümlülere Hibe Desteği Başvuruları Başladı
- 15:35 Altınordu’da 4-6 Yaş Kur’an Kursu Açıldı
- 12:51 Ordu’dan Silivri’ye: Özeller’in Yargı Süreci Başlıyor
- 12:46 Eylül Ayı Enflasyon Rakamları Açıklandı: Yıllık Oran %33,29’a Yükseldi
- 12:34 Anahtar Parti’den İktidar Mesajı: “Emin Adımlarla Yürüyoruz”
- 12:31 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü: Can Dostlarımız İçin Farkındalık Zamanı
- 12:29 Ordu’da Yeni Klasik: Kuzey Yıldızı ile Denize Açılmak!
- 12:17 Ordu’da Akaryakıta Yeni Zam Dalgası: LPG’ye 1,18 TL Zam Geldi!
Fındık Fiyatı
9 İLDE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele daire başkanlıkları ile il emniyet müdürlüklerinin narkotik suçlarla mücadele şube müdürlüklerince düzenlenen operasyonlara ilişkin açıklamada bulundu.
Yerlikaya, "Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Zehir tacirlerinin her an enselerindeyiz. Geleceğimizi karartmaya çalışan uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlarımız azim ve kararlılıkla devam edecek" ifadelerine yer verdi.
İŞTE 9 İLDEKİ UYUŞTURUCU BİLANÇLOSU
Yerlikaya'nın açıklamasına göre, İstanbul'daki operasyonlarda, 52 kilogram uyuşturucu madde, 48 kilogram metamfetamin, 504 bin sentetik ecza ile 12 bin 240 uyarıcı hap ele geçirilirken, 7 şüpheli gözaltına alındı.
Aydın'da uyuşturucu satıcılarına ve kullanıcılarına yönelik operasyonlarda 38 zanlı yakalandı, 10 kilogram esrar ile muhtelif miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
Mardin Kızıltepe'de durdurulan araçta yapılan aramada 18 çuval içinde 463 kilogram skunk maddesi bulundu, bir kişi gözaltına alındı.
Ankara'daki operasyonda 90 kilogram kubar esrar ele geçirildi, 2 şüpheli yakalandı.
Düzce'de, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğüyle yapılan ortak operasyonda 47 kilogram skunk maddesi ele geçirildi, 3 zanlı gözaltına alındı.
Iğdır'da şüpheli araç ile araç sahiplerinin ikametlerinde yapılan aramalarda 2,5 kilogram esrara el konuldu, emniyet ekipleri 2 şüpheliyi yakaladı.
Niğde'de risk analizi sonucu arama yapılan tırda 58 kilogram esrar ele geçirildi, bir kişi gözaltına alındı.
Mardin Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü işbirliği ile Malatya'nın Kale ilçesindeki uygulama noktasında 2 araçta yapılan aramada 46 kilogram esrar ile silah ele geçirilirken, 3 şüpheli yakalandı.
Yozgat'ın Aydıncık ilçesinde tespit edilen adresteki aramada ise 4,5 kilogram esrar ile kök kenevir ele geçirildi, bir şüpheli gözaltına alındı.