- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
ŞEHİT POLİSE VEDA ZOR OLDU

İstanbul/Kağıthane’de bir operasyon sırasında yaralanarak şehit düşen Tokat/Reşadiyeli polis memuru Hakan Telli’nin naaşı,Tokat Havalimanı’na getirildi.
Saat 15.10’da Tokat Havalimanı’na askeri uçakla getirilen şehit Hakan Telli’nin naaşını, çok sayıda kişi karşılamaya geldi. Şehitin cenazesi askerler tarafından uçaktan indirildi. Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, protokol mensupları ve şehidin ailesi karşılamak için havalimanında bulunuyordu. Şehidini karşılamaya gelenler, gözyaşlarına hakim olamadı.
Sağlık ekipleri de herhangi bir müdahale gerekir diyerekten havalimanında yer aldı. Şehidin naaşı; acılı ailesi ve protokol tarafından Bozçalı Kasabası’nda düzenlenecek törenden sonra Bozçalı Mezarlığı’na defnedilmek üzere cenaze aracı ile götürüldü.
EDİTÖR: MELTEM TİRYAKİ