HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Ağustos 2023 Cumartesi Saat: 11:28

BAKAN TEKİN; “HER NE GEREKİYORSA O ADIMLARI ATIYORUZ”

"Öğretmenler Odası Buluşmaları" kapsamında gittiği Erzurum’da konuşan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Anadolu'nun kılcal damarlarındaki öğretmenin, öğrencinin her kesimin desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi.
BAKAN TEKİN; “HER NE GEREKİYORSA O ADIMLARI ATIYORUZ”

İl il gezerek görüştükleri herkesin önerilerini not ettiklerini belirten Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum’daki konuşmasında; “Eğitimin niteliğini artırmak adına yapabileceğimiz ne varsa yerinde istişarelerle bunları gündemimize almak ve yapmak istiyoruz" dedi.

Yaptıklları istişareler sonunda eğitim sistemi için gerekli her adımı atacaklarını söyleyen Bakan Tekin; "Her bir görüşmemizden sonra çözülmesi gereken, orada dile getirilen problem her neyse onunla ilgili atılması gereken adım, çıkarılması gereken ikincil mevzuat, genelge... Her ne gerekiyorsa o tür adımları atıyoruz. Bugün de burada yapacağımız istişarelerden sonra gerek yatırım programımızın revizyonu açısından gerek alınması gereken tedbirler açısından gerek yapılması gereken düzenlemeler açısından ödevlerimizi alıp gideceğiz. Ancak bu şekilde çalışarak Sayın Cumhurbaşkanımızın çizdiği cumhuriyetin yüzüncü yılını tamamladığımız şu günlerde, önümüzdeki dönemi 'Türkiye Yüzyılı' olarak inşa etmek adına biz de üstümüze düşeni yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Bakanlığın misyonunu hayata geçirebilmek için Anadolu'nun kılcal damarlarındaki öğretmenin, öğrencinin, velinin ve her kesimin desteğine ihtiyaç duyduklarını söyleyen Tekin, şöyle devam etti; "Bu misyonu ifa edebilmek için sahadan, Anadolu'nun her tarafından haberdar olmak adına kendi Bakanlığımızla ilgili birimleri görmek, yapılacakları yerinde tespit etmek adına ikinci bir görevimiz de bu. Bugün bunu da yapacağız. Genelde Erzurum'un, özelde ziyaret edeceğimiz diğer ilçelerin eğitim altyapısı anlamında eğitime erişimde fırsat eşitliğini temin etmek adına, eğitimin niteliğini artırmak adına yapabileceğimiz ne varsa yerinde istişarelerle bunları gündemimize almak ve yapmak istiyoruz."

HABER: Mehmet Emin Danış




Anahtar Kelimeler : BAKAN, TEKİN;, “HER, NE, GEREKİYORSA, O, ADIMLARI, ATIYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler