HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Ağustos 2023 Perşembe Saat: 18:07

ORDU'DA KORKU DOLU ANLAR YAŞANDI

Ordu'nun Ünye ilçesinde bir apartman dairesinden gelen gaz kokusu, polis ve itfaiye ekiplerini harekete geçirdi.
ORDU'DA KORKU DOLU ANLAR YAŞANDI

Ordu'nun Ünye ilçesinde bir apartman dairesinden gelen gaz kokusu, polis ve itfaiye ekiplerini harekete geçirdi. Kimsenin olmadığı daireye balkondan giren ekipler, mutfak tüpüne bağlı ocağın açık olduğunu fark etti.

Olay, Kaledere Mahallesi 20 Temmuz Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı bir apartmanın 1’inci katında meydana geldi. Gaz kokusu alan apartman sakinleri ve çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

İhbarın üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri, daireye girmek için çalışma başlattı. Daireye balkondan giren itfaiye ekipleri, yayılan gaz kokusunun mutfak tüpüne bağlı ocağın açık unutulması nedeniyle oluştuğunu belirtti.

Ekipler, yaptıkları inceleme sonucunda bir süre dairenin camlarını ve kapılarını açarak tedbir nedeniyle havalandırdı. Polis ekipleri ise bir süre daire çevresindeki vatandaşların, daireye yaklaşımını engelledi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

EDİTÖR: MELTEM TİRYAKİ




Anahtar Kelimeler : ORDUDA, KORKU, DOLU, ANLAR, YAŞANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler