- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
Fındık Fiyatı
ORDU'DA KORKU DOLU ANLAR YAŞANDI
Ordu'nun Ünye ilçesinde bir apartman dairesinden gelen gaz kokusu, polis ve itfaiye ekiplerini harekete geçirdi. Kimsenin olmadığı daireye balkondan giren ekipler, mutfak tüpüne bağlı ocağın açık olduğunu fark etti.
Olay, Kaledere Mahallesi 20 Temmuz Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı bir apartmanın 1’inci katında meydana geldi. Gaz kokusu alan apartman sakinleri ve çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.
İhbarın üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri, daireye girmek için çalışma başlattı. Daireye balkondan giren itfaiye ekipleri, yayılan gaz kokusunun mutfak tüpüne bağlı ocağın açık unutulması nedeniyle oluştuğunu belirtti.
Ekipler, yaptıkları inceleme sonucunda bir süre dairenin camlarını ve kapılarını açarak tedbir nedeniyle havalandırdı. Polis ekipleri ise bir süre daire çevresindeki vatandaşların, daireye yaklaşımını engelledi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
EDİTÖR: MELTEM TİRYAKİ





