- 16:00 CHP Altınordu’da Yeni Başkan Halis Poyraz
- 15:47 Mesudiye’ye Modern Ulaşım: Yollar Konfor Kazandı
- 15:41 Ordu’da Engelli ve Eski Hükümlülere Hibe Desteği Başvuruları Başladı
- 15:35 Altınordu’da 4-6 Yaş Kur’an Kursu Açıldı
- 12:51 Ordu’dan Silivri’ye: Özeller’in Yargı Süreci Başlıyor
- 12:46 Eylül Ayı Enflasyon Rakamları Açıklandı: Yıllık Oran %33,29’a Yükseldi
- 12:46 Eylül Ayı Enflasyon Rakamları Açıklandı: Yıllık Oran %33,29’a Yükseldi
- 12:34 Anahtar Parti’den İktidar Mesajı: “Emin Adımlarla Yürüyoruz”
- 12:31 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü: Can Dostlarımız İçin Farkındalık Zamanı
- 12:29 Ordu’da Yeni Klasik: Kuzey Yıldızı ile Denize Açılmak!
- 12:17 Ordu’da Akaryakıta Yeni Zam Dalgası: LPG’ye 1,18 TL Zam Geldi!
- 11:26 Kantinler Mercek Altında
- 10:42 Grip Salgınına Karşı En Etkili Kalkan: Aşı
- 10:36 Havalimanında Gerçeği Aratmayan Tatbikat
- 12:33 Akkuş Belediyesi’nden Şehit Yakınları ve Gazilere İndirim Müjdesi
Fındık Fiyatı
"BÖLGE AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİDİR"

Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, Cumhuriyet Halk Partisi'nden, son şiddetli yağışların ardından taşkın yaşanan Bülbül Deresi üzerindeki köprü açıklıklarının yetersiz olduğunu dile getirdi.
Adıgüzel, "Doğa kendinden alınanı geri aldı" diyerek önemli bir vurgu yaparak, dere yataklarının revize edilmesi gerektiğini vurguladı.
Sabah saatlerinde Altınordu Kemer Köprüsü bölgesine giderek incelemelerde bulunan Milletvekili Adıgüzel, şu ifadelere yer verdi: "Erken saatlerde Altınordu'daki sel bölgesindeydik ve vatandaşlarımızın yanında olduk. Yetkililerden bilgi aldık. Bülbül, Aziziye ve Zaferi Milli dereleri üç farklı yönden Altınordu şehir merkezine taştı. Bu durumdan etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ve Allah beterinden saklasın."
Adıgüzel, Bülbül Deresi üzerindeki köprü açıklıklarının yetersiz olduğunu belirtti. Ayrıca dere yatağının da yükseltilmiş olduğunu ifade etti ve düzenli olarak bakım ve iyileştirme çalışmalarının yapılması gerektiğini söyledi. Aşağıda ise dere yatağının tamamen örtülmesinin mantıklı bir çözüm olacağını belirtti. Aziziye ve Zaferi Milli derelerinin ise zaten yol ve yapılaşma ile kapatıldığına dikkat çekti. Adıgüzel, "Doğa, kendisinden alınanı geri aldı" şeklinde de ekledi.
Haberde sevindirici bir noktanın ise can kaybının olmaması olduğuna dikkat çekti.