HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Haziran 2023 Cuma Saat: 15:54

BİR MİLYON TL'LİK OPERASYON

Ordu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Tefecilik, Tehdit ve Zorla Senet İmzalatmak suçundan soruşturma dosyasıyla katılım sağlandı.
BİR MİLYON TL'LİK OPERASYON

Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde Mali Suçlar ve Tefecilik Suçlarına yönelik ülke genelinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda; Ordu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Tefecilik, Tehdit ve Zorla Senet İmzalatmak suçundan soruşturma dosyasıyla katılım sağlandı. Emniyet ekipleri tarafından Altınordu ilçesindeki bir ikamet ve işyeri adresinde gerçekleştirilen aramalarda suç unsuruna rastlanmadı. Operasyon kapsamında yakalanan şüpheli hakkında adli makamlarca tefecilik suçu kapsamında adli kontrol kararı verildi.

Yine Altınordu’da U2 Polis Uygulama ve Kontrol Noktasında durdurulan bir araçta yapılan aramada; 15 adet 0,5 ml pet şişelerde sahte alkol, 1 adet 1 litre sahte viski ele geçirildi. Konu ile ilgili olarak 2 şüpheli yakalanırken, hakkında 5607 sayılı kanuna muhalefetten adli tahkikat yapıldı.

1 MİLYON TL DEĞERİNDE TELEFON ELE GEÇİRİLDİ

Fatsa ilçesinde yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 1.000.000 Türk lirası olan; 900 adet kaçak (İphone, Samsung) cep telefonu ekranı, 4 adet kaçak akıllı telefon, 4 adet kaçak akıllı saat, 11 adet kaçak Air Pods kulaklık, 22 adet kaçak Samsung tablet ekran ele geçirildi. Operasyonda yakalanan şüpheli hakkında, 5607 satışı kanuna muhalefetten adli tahkikat yapıldı.

Ünye’de bir işyerinde yapılan aramada; 1 adet 9 mm el yapımı tabanca, 3 adet 9mm fişekle birlikte bir kişi de yakalandı.

Fatsa ilçesinde gerçekleşen Parada Sahtecilik suçu ile ilgili olarak müşteki yurt dışından getirmiş olduğu telefonu 1300 dolara sattığı, dolarların sahte olduğunu döviz bürosunda bozdurmak istediğinde anlaması üzerine şikayette bulunmuş, şüphelinin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde şüpheli yakalanarak Altınordu ilçesinde bulunan ikametinde ve aracında yapılan aramada; 1 adet el yapımı ruhsatsız tabancaya, 50 adet 9 mm fişeğe el konuldu. Yakalanan şüpheli gözaltına alınırken, adli kontrol kararı verildi.

 




Anahtar Kelimeler : BİR, MİLYON, TLLİK, OPERASYON

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler