HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
9 Haziran 2023 Cuma Saat: 11:22

Altınordu Ortaokulu Öğretmenlerinden Bir İlk

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Sergi Salonu'nda kursiyer öğretmenlerin eserlerinden oluşan karma resim sergisi düzenlendi.
Altınordu Ortaokulu Öğretmenlerinden Bir İlk

Altınordu Ortaokulu'nda, Altınordu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü kanalıyla branşları görsel sanatlar olmayan öğretmenler için resim kursu açılmıştı. Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Sergi Salonu'nda kursiyer öğretmenlerin eserlerinden oluşan karma resim sergisi düzenlendi. Küratörlüğünü ve kurs eğitmenliğini Altınordu Ortaokulu Teknoloji Tasarım Öğretmeni Yurder Yorgancı’nın yaptığı sergide öğretmenlerin 38 eseri yer aldı. 

8 Haziran 2023 Perşembe günü açılışı gerçekleştirilen sergiye Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adil Levent Karlıbel, Altınordu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sezayi Okutan, Altınordu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Zeki Özkan, Altınordu Ortaokulu Müdürü Mahmut Güler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. 

Açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, konuşmasında resim kabiliyetini keşfeden ve bu yeteneklerini esere dönüştüren öğretmenlerimizi bir ilke imza atmalarından dolayı tebrik etti. Öğretmenin aldığı eğitimle neler başarabileceğinin en güzel kanıtını sunan eğitimcilerin sergisi Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adil Levent Karlıbel'in destekleri ile Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Sergi Salonunda 08-09-10 Haziran 2023 tarihlerinde ziyarete açık olacak.




Anahtar Kelimeler : Altınordu, Ortaokulu, Öğretmenlerinden, Bir, İlk

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler