HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Nisan 2023 Çarşamba Saat: 18:22

NARKOTİKTEN OPERASYON

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü, haftalık Narkotik Şube Müdürlüğü Faaliyetlerini açıkladı.
NARKOTİKTEN OPERASYON

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü, haftalık Narkotik Şube Müdürlüğü Faaliyetlerini açıkladı.

İl Emniyet Müdürlüğünce, 17.04. 2023 ile 23.04.2023 tarihleri arasında Narkotik Suçlarla mücadele kapsamında yapılan çalışmalar sonucunda, 17.04.2023 tarihinde şüphe üzerine durdurulan şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 1 gram Metamfetamin maddesi ele geçirilip, şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldığını belirtildi.

19.04.2023 tarihinde, şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 2 şüpheli şahsın üzerlerinde, 256 gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi. Haklarında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılan şüpheli şahıslardan 1’i sevk edildiği adli mercilerce tutuklandığı aktarıldı.

Aynı gün başka bir şüpheli şahsa ait ikamette yapılan aramada ise 175 adet Ecstasy hap ele geçirilip; şahsın hakkında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapıldığı ve şüpheli şahsın sevk edildiği adli mercilerce adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı belirtildi.

 Narkotik Suçlarla mücadele kapsamında 20.04.2023 tarihinde ise, 3 şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldığı,  22.04.2023 tarihinde 1 şüpheli şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 5 gram Metamfetamin maddesinin ele geçirilip, şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldığı aktarıldı.




Anahtar Kelimeler : NARKOTİKTEN, OPERASYON

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler