HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
4 Nisan 2023 Salı Saat: 15:54

NARKOTİK’TEN OPERASYONLARA DEVAM

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekiplerinin uyuşturucu ve bunlarla ilgili şahıslara karşı operasyonları aralıksız sürüyor.
NARKOTİK’TEN  OPERASYONLARA DEVAM

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekiplerinin uyuşturucu ve bunlarla ilgili şahıslara karşı operasyonları aralıksız sürüyor.

Ordu Valiliği Basın Bildirisinde verilen bilgide konuyla ilgili olarak şöyle denildi; 

“İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 27.03.2023 ile 02.04.2023 tarihleri arasında Narkotik Suçlarla mücadele kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde;

Şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (3) şahsın üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramada toplam (102) gram Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup, şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

Şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (3) şüpheli şahsın üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramada toplam (102) gram Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup, şüpheli şahıslardan 1’i hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılmış olup; şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.

Şüpheli şahsa ait ikamette yapılan aramada toplam (29) gram Metamfetamin maddesi ile (5) gram Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılan şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”      nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : NARKOTİK’TEN, OPERASYONLARA, DEVAM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler