HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
4 Nisan 2023 Salı Saat: 12:14

ASAYİŞ VE KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI

Her ay düzenli olarak yapılan ve Ordu’nun genel güvenlik, asayiş ve trafik durumunun değerlendirildiği “İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı” gerçekleştirildi.
ASAYİŞ VE KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI

Her ay düzenli olarak yapılan ve Ordu’nun genel güvenlik, asayiş ve trafik durumunun değerlendirildiği “İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı” ile ilçelerin sorunlarını, ihtiyaçlarını, yatırımlarını ve projelerinin değerlendirildiği “Kaymakamlar Toplantısı”, Vali Tuncay Sonel’in başkanlığında gerçekleştirildi.

Eski Valilik binasında gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcıları Ayhan Durmuş, Bayram Gale, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, İlçe Kaymakamları, İl Göç İdaresi Müdürü Ferruh Dibiç ve güvenlik birimlerinin yetkilileri katıldı.

Toplantıların her ay farklı bir ilçede yapıldığını belirten Vali Tuncay Sonel; “Asrın felaketi olarak nitelendirdiğimiz depremler nedeniyle 2 ay boyunca İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon ile Kaymakamlar Toplantılarımıza ara vermek durumunda kaldık. Şimdi de mübarek Ramazan ayındayız. Öncelikle hepinizin Ramazan ayını tebrik ediyorum. İlimizin huzuru ve güvenliği için, ilçelerimizin ihtiyaçlarının koordinasyonu için önemli olan bu toplantılarımıza inşallah Ramazan Bayramından sonra yine ilçelerimizde devam edeceğiz. 14 Mayıs 2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri olacak. Bu seçimlerin ilimizde huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleşmesi için tüm kurumlarımızla birlikte gereken tedbirleri alacağız. Bugünkü toplantımızda da alacağımız tedbirleri gözden geçireceğiz. Seçimlerin Ülkemize, milletimize, memleketimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Vali Tuncay Sonel, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Takvimi kapsamında Ordu’da alınan tedbirler ve yapılacak çalışmaların gözden geçirildiği toplantıda ilçe Kaymakamlarından ilçelerde devam eden kamu yatırımlarının son durumları, ilçelerin ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.




Anahtar Kelimeler : ASAYİŞ, VE, KAYMAKAMLAR, TOPLANTISI, YAPILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler