- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
Fındık Fiyatı
EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
Almanya’da yaşayan ve izin için memleketi Ordu Ünye’ye gelen 60 yaşındaki kadın, yalnız yaşadığı evinde 3 gün sonra ölü bulundu.
Yalnız yaşayan kadının cansız bedeni bulundu. Ordu’nun Ünye ilçesine bağlı Çamurlu Mahallesi Saklıkent Sitesi’ndeki evinde ikamet ettiği bilinen Aysel Egin’den Almanya’daki ailesi, 3 gündür haber alamadı.
Ailenin ihbarı üzerine polise ekipleriyle sağlık ekipleri ve itfaiye apartmana geldi. Yedinci kattaki daireden yaşam belirtisi alamayan ekipler çelik kapıyı kırarak kadının evine girdi. Daha birkaç gün önce Türkiye’ye gelen kadının cansız bedeniyle karşılaşıldı.
Olay yeri güvenlik çemberine alınırken, yüksek tansiyon hastası olduğu ve ilk belirlemelere bu nedenle vefat ettiği bildirilen Aysel Egin’in kesin ölüm nedeni otopsi sonrası belli olacak. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

