HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
3 Şubat 2023 Cuma Saat: 08:21

NARKOTİK EKİPLER SAHADA

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri il genelindeki çalışmalarında uyuşturucu ve bunlarla ilişkili kişilere karşı mücadelesi aralıksız sürüyor.
NARKOTİK EKİPLER SAHADA

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 23.01.2023 ile 29.01.2023 tarihleri arasında Narkotik Suçlarla mücadele kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde;

Şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (3) şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (102) gr. eroin ile (504) gr. Skunk maddesi ele geçirilmiş olup, haklarında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılan şüpheli şahıslardan (1)’i sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

 (1) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.

Şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (1) gr. Esrar maddesi ile (1) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup, şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.

Şüphe şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (4) şahsın üzerlerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (2) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup, şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapıldı.

Şüphe üphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şahsın üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramada (6) gr. Metamfetamin maddesi, (1) adet Sentetik Ecza ile (1) adet Ecstasy Hap ele geçirilmiş olup, haklarında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılan şüpheli şahıslardan (1)’i sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

Şüphe üzerine durdurulan (1) şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (15) gr. Sentetik Kannabinoid maddesi ile (3) adet Ecstasy hap ele geçirilmiş olup, şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.      nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : NARKOTİK, EKİPLER, SAHADA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler