HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
18 Kasım 2022 Cuma Saat: 07:37

‘ÖĞRETMENLER ARASI VOLEYBOL TURNUVASI’

Okullarda görev yapan öğretmenlerin, voleybol sporunu yaygınlaştırmak ve öğretmenlerimizi sportif aktivitelere teşvik etmek amacıyla "24 Kasım Öğretmenler Günü" münasebetiyle "Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvası" d
‘ÖĞRETMENLER ARASI VOLEYBOL TURNUVASI’

Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü  tarafından "24 Kasım Öğretmenler Günü" münasebetiyle Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvası düzenlendi.   

Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerimizde yapılan maçlar, büyük heyecana sahne oldu. Her ilçeden bir takım olmak üzere toplam 19 ilçeden 19 takımın yer aldığı turnuvada 228 öğretmen bir araya geldi. Öğretmenler, hem tanışma ve kaynaşma fırsatı bulurken hem de maç heyecanı yaşadı. 

"24 Kasım Öğretmenler Günü" etkinlikleri kapsamında düzenlenen, Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvası'nın final müsabakası, Ordu Şehit Sefa Kabakkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirildi. Öğretmenlerin şampiyonluk heyecanına ortak olan İl Millî Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, final müsabakasını Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Altınordu İlçe Millî Eğitim Müdürü Onur Bekyürek ve İl Millî Eğitim Şube Müdürü  Şakir Gürsoy,  öğretmenler ve turnuvaya katılan öğretmenlerin aileleri ile birlikte izledi. Öğretmenler arası birlik ve beraberliği artırmak amacı ile düzenlenen voleybol turnuvasının hakemliğini Uygar Bebek, Yaşar Yegin ve Aysun Kasal yaptı.

Final müsabakasında Altınordu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü birinci, Kabadüz İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ikinci oldu; 3.'lük ve 4.'lük Müsabakasında ise Fatsa İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü üçüncü, Çatalpınar İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ise dördüncü oldu.

Final müsabakasının ardından konuşma yapan Müdür Mehmet Fatih Vargeloğlu, "24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle düzenlediği  bu güzel etkinlikte birlik ve beraberlik içinde, ekip ruhu ile çalışarak takım oluşturan, sporun getirdiği güzellikleri bizlere yaşatan, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen ve turnuvada yer alan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor; dereceye giren takımlarımızı tebrik ediyorum." dedi. 

Müdür, Vargeloğlu madalya ve kupa töreninin ardından turnuvada emeği geçenlere plaket takdim etti.  nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : ‘ÖĞRETMENLER, ARASI, VOLEYBOL, TURNUVASI’

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler